Inscrie firma »
Curatare hote de bucatarie

Curatare hote de bucatarie

Tip produs: curatare hota | curatare hote restaurant
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Curatare hote de bucatarie

Aerul extras in sistemul de ventilatie din bucatarii si din spatiile de gatire contine vapori de uleiuri si grasimi. Filtrele montate in aceste hote rareori vor filtra 100% din acesti vapori, in functie calitatea lor. Vaporii cu uleiuri si grasimi ce vor trece de aceste filtre se vor raci si vor condensa in sistemul de ventilatie (tubulatura, ventilator …) si vor forma un strat solidificat pe suprafata tubulaturii. Grosimea stratului depunerii depinde de cantitatea si tipul mancarurilor gatite.
Obiectivul curatarii regulate si verificarea sistemului de exhaustare este de a asigura ca stratul de grasimi si uleiuri nu ajunge la nivelul care poate duce la riscul de:

Foc sau incendiu;
Efect negativ asupra conditiilor de mediu din zona deservita;

Sistemul de exhaustare a hotelor de bucatarii prezinta anumite pericole datorita potentialului de acumulare a grasimilor si uleiurilor. Acumularea acestor grasimi in sistemul de exhaustare creeaza o incarcare combustibila destul de periculoasa, care de obicei este ascunsa si de cele mai multe ori este aproape de sursa de caldura sau chiar flacari. Caldura si flacarile din tubulatura pot aprinde materialele din apropierea tubulaturii de-a lungul sistemului, iar directia flacarilor este greu de prezis si de controlat de proiectanti, instalatori si in cazuri extrem chiar de catre pompieri.
PREZENTARE M**************
MEMBRU
GRATUIT
M**************
2 349 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: curatare hote bucatarie - curatare tubulaturi de ventilatie - cosar cluj

PRODUSE ASEMANATOARE CU CURATARE HOTE DE BUCATARIE

Curatare tubulaturi de ventilatieCuratare tubulaturi de ventilatie
Curatare tubulaturi de ventilatie
Principala sarcina in curatarea tubulaturilor de ventilatie este eliminarea contaminantilor vizibili, cum ar fi praful, ...
Cosar ClujCosar Cluj
Cosar Cluj
Conform legislatiei romane si a celei europene serviciile de curatare a cosurilor de fum sunt obligatorii, dar sunt si o ...