Inscrie firma »
 

Prezentare A*********

Azoma este o companie cu o experienta de peste 50 de ani in fabricarea de masini, utilaje si produse din
metal.
Fondata in 1945, sub numele de IMAIA, in scopul fabricarii de masini si instalatii pentru agricultura, compania a fost pana la sfarsitul anilor \'90 una dintre cele mai eficiente fabrici de acest fel din Romania Azoma a fost creata in 1990 prin pastrarea si extinderea activitatilor anterioare si in plus, s-a adaugat procesul de fabricatie de structuri metalice sudate.
In toamna anului 2005,compania este preluata de grupul Agrirom, ca actionar majoritar, ceea ce stabileste o
noua viziune si directie pentru companie.
Anul 2008 este un punct de cotitura important pentru Azoma,ca urmare a unui program amplu de investitii estimat la 3.000.000 de euro. Azoma a dezvoltat puternic capacitatilor de productie, cu statii de lucru speciale pentru debitare metal,prelucrari mecanice, sudura, fasonarea armaturilor metalice pentru beton armat,sablare si vopsire. Ea are in prezent 100 de angajati.
Compania Azoma este parte a unui grup puternic de firme (Agrirom Group), avand o cifra de afaceri totala de 80milioane EUR in 2011. Agrirom Group este un grup cu 320 de angajati, este detinut de persoane fizice romane, are sediul in Arad, in apropiere de granita de vest Romania. Valorificand experienta indelungata si cunoasterea aprofundata a industriei, AgriromGroup a dezvoltat un spectru larg de activitati, iar in prezent actioneaza pe pietele sale prin intermediul a sapte companii specializate. Operatiunilor sale includ distribuirea de produse alimentare, tranzactionarea internationala a cerealelor,productia de structuri metalice pentru constructii, furnizarea de energie electrica, servicii de consultanta de afaceri, o companie
de asigurari non-viata si o companie de expeditii.
Sediul central al companiei Azoma este situat in Arad,in apropiere de granita de vest a Romania, la 50 km de Timisoara , pe autostrada A1 legata de autostrada maghiara M5 si la aproximativ 600 de km vest de Bucuresti.
PREZENTARE A*********
MEMBRU
GRATUIT
A*********
1 368 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: hale industriale - confectii metalice - tampoane

ULTIMELE PRODUSE ALE AZOMA S.A.

Vand linie automata de fasonareVand linie automata de fasonare
Vand linie automata de fasonare
Vand linie automata de fasonare cu capacitate de aprox 300 tone/luna cuprinde: 1. Masina automata de fasonat STEMA ...
EUR 74400.00