Inscrie firma »

I*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare I*********************

Inatech Concept prin si-a propus inca de la infiintare sa devina unul dintre cei mai importanti producatori de ambalaje, precum si unul din cei mai competitivi distribuitori de ambalaje la nivel national. Ne-am bucurat de o crestere constanta, oferind clientilor nostri solutii complete de ambalare, fiind printre singurii care oferim cam tot ceea ce intra in categoria ambalaje.

Scopul nostru este sa depasim asteptarile dumneavoastra. Vom realiza acest lucru prin furnizarea de ambalaje de calitate la preturi competitive.

Portofoliul de solutii de ambalare al Inatech Concept este complet: ambalaje din carton, ambalaje industriale, ambalaje pentru fixare, ambalaje pentru paletizare, ambalaje ecologice, ambalaje protectie, ambalaje hartie, banda adeziva, banda adeziva antiderapanta, banda adeziva personalizata, banda dublu adeziva, banda perimetrala sapa, banda pp, folie cu bule, polietilena expandata, folie stretch, plicuri antisoc, pungi din folie cu bule, pungi ziplock, profile polietilena expandata si multe altele.
PREZENTARE I*********************
MEMBRU
GRATUIT
I*********************
1 318 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: folie cu bule - folie parchet - polistiren extrudat

ULTIMELE PRODUSE ALE INATECH CONCEPT S.R.L.

Folie cu buleFolie cu bule
Folie cu bule
Folie cu bule pentru protectia produselor fragile, 125mp/rola, 1m latime, 125ml lungime. Folia cu bule de aer este un ...
RON 130.00
INATECH CONCEPT S.R.L. ESTE INSCRISA IN