Inscrie firma »

A*******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare A*******************************

Firma Acron Electronics Rofleet SRL si-a inceput activitatea in anul 2010 avand ca scop principal implementarea de solutii pentru imbunatatirea managementului flotelor auto si gestionarea pacurilor auto. Aceasta se adreseaza atat persoanelor fizice care doresc sa isi asigure masina impotriva furtului cat si firmelor de transport si logistica,distributie, agricultura, constructii, banci si asigurari, securitate, utilitati publice, taxi si maxi taxi,rent a car.

Firma Acron Electronics Rofleet SRL ofera servicii de monitorizare prin GPS a autovehiculelor atat in tara,cat si in afara tarii. De asemenea, firma va pune la dispozitie un sistem de detectie furt/imobilizare a autovehiculelor. Sistemul permite detectia oricarui tip de furt: pe roti, pe platforma etc. si include alertare automata prin sms+oprire motor prin sms.

Serviciile noastre constau in:

- urmarirea activitatii autovehiculelor 24 de ore din 24, atat in timp real cat si retroactiv: locatia pe harta, traseul parcurs, numarul de km parcursi, pozitia, viteza, coordonatele GPS si daca autovehiculele stationeaza sau se afla in miscare (datorita optiunii Google Street View, puteti vizualiza locatia curenta a masinii si in format 3D);

- urmarirea pe harta a traseului parcurs pe o anumita perioada de timp: data si ora plecarii, traseul efectuat, stationarile, opririle, data si ora sosirii.

- rapoarte privind activitatea zilnica/saptamanala/lunara - foi pentru evidenta parcursului, rapoarte detaliate de kilometri/viteze/stationari, evidenta orelor de condus etc.

-generarea de trasee avand ca punct de pornire locatia curenta a vehiculului iar ca destinatie o adresa dorita sau un cod postal. Facilitati: calcul de km pana la destinatie, trasee sugerate, generarea traseului cu evitarea drumurilor cu taxa sau cu evitarea autostrazilor.

-ALERTE,cu setare puncte de interes (POI) si setare geofence si geocoridor.Alertele pot fi:alerta pentru confirmarea intrarii/iesirii din zona de interes,alerta cand autovehiculul a parasit o zona delimitata de geofence sau geocoridor,alerte daca un autovehicul a depasit o anumita viteza setata s.a.

- actualizarea este instantanee si traseul este redat in mod fidel (in curbe si in sensurile giratorii se observa cum masina a efectuat virajul).

-NOU!Calculul consumului de combustibil estimat.

*Imobilizare autovehicul in cazul furtului.

-Sistemul de imobilizare a motorului permite detectia oricarui tip de furt:pe roti, pe platforma etc.

-Alertare automata prin SMS

-Oprire motor prin SMS.

Din dorinta de a va ajuta sa eficientizati la maxim activitatea companiei si sa imbunatatiti managementul flotei, am dezvoltat solutii de monitorizare Acron Fleet Management, solutii atat software cat si hardware care s-au dovedit a fi 100% fiabile.

In fiecare zi, specialistii nostri lucreaza la imbunatatirea sistemelor si cauta permanent metode care concureaza la reducerea cheltuielilor companiei dumeavoastra.

Indiferent de marimea flotei auto, va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte de pret si solutii adaptate pentru nevoile dumneavoastra de exploatare.

Spre deosebire de alte companii concurente, noi am ales sa ne cream propria solutie software dar si modalitatea de implementare a platformei aferente. Din acest motiv putem oferi echipamentele gps si abonamentele la un pret cat mai accesibil si avantajos si putem adauga gratis, functionalitati la solutiile de monitorizare conform cerintelor clientilor.

Pentru o buna acuratete in localizare, folosim Google Maps si Open Street Map, iar pentru stocarea si prelucrarea datelor folosim cele mai performante limbaje de programare si solutii software(JAVA, PHP, NodeJS, Perl, Python).
PREZENTARE A*******************************
MEMBRU
GRATUIT
A*******************************
1 470 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A*******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: monitorizare flota - monitorizare - monitorizare consum

ULTIMELE PRODUSE ALE ACRON ELECTRONICS ROFLEET S.R.L.

Monitorizare prin GPS/detectie furt autovehiculeMonitorizare prin GPS/detectie furt autovehicule
Monitorizare prin gps/detectie furt autovehicule
Asa cum bine stiti, reducerea cheltuielilor si eficientizarea la maxim a activitatii firmei sunt cele mai importante ...
EUR 55.00
ACRON ELECTRONICS ROFLEET S.R.L. ESTE INSCRISA IN