Inscrie firma »
 

Prezentare N**************

Despre noi

NIKTRADE s.r.l. reprezinta un nume binecunoscut in piata industriala din Romania, fiind distribuitor de produse si echipamente tehnice.

\"Niktrade - partenerul afacerii dumneavoastra\" - motto-ul care ne insoteste pretudindeni reuseste mereu sa-si atinga scopul, asa incat clientii nu ne percep doar ca pe un furnizor de produse ci si ca pe unul de solutii de specialitate, un partener serios si profesionist in care pot avea incredere, dovada fiind continuitatea colaborarii .

Deoarece nu stim sa vindem orice, ne-am axat pe 3 domenii de produse pe care le stapanim si totusi suntem obligati sa ne specializam incontinuu.


Domeniile respective sunt :


SISTEME DE RIDICARE SI ANCORARE - PROLIFT
Palane, trolii, scripeti, magneti, cantare, chingi textile, cabluri si sufe, lanturi, clesti, winchuri, tirfoare, cricuri, transpaleti.

PRODUSE ABRAZIVE - HERMES
Discuri de debitare slefuire si polizare, smirghel, folii, coli, role, benzi, perii,bureti abrazivi, benzi fara sfarsit, rotoperii, discuri pe fibra vulcan, discuri autoadezive, discuri lamelar frontale, fibrodiscuri.

ECHIPAMENTE INDIVIDUALE DE LUCRU SI PROTECTIE
Incaltaminte (cizme, pantofi si bocanci cu talpa si bombeu metalic), protectia mainilor (lavete, manusi), protectia fetei si a capului (ochelari, masti, viziere, antifoane, casti), imbracaminte (salopete, halate, combinezoane, tricouri, veste, jachete, sorturi), lucrul la inaltime (centuri, hamuri, conectori).

Puneti-ne la treaba, va asteptam solicitarile pe e-mail sau la telefon.

Conducerea NIKTRADE
PREZENTARE N**************
MEMBRU
GRATUIT
N**************
607 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
N**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: echipamente de lucru si protectie - sisteme de ridicare fixare ancorare - abrazive polizare

ULTIMELE PRODUSE ALE NIKTRADE S.R.L.

Gheata protectie N4919Gheata protectie N4919
Gheata protectie n4919
Bocanci de protectie cu bombeu si lamela metalica. Fete: Piele naturala de bovina; Captuseala: Poliamida ...
RON 65.00