Inscrie firma »
 

Prezentare S*************

S.C. SURPLUS S.R.L. va pune la dispozitie produsele FONTANOT - scari si balustrade -concepute pentru a satisface toate nevoile cu eleganta si stil. Datorita caracterului modular al produselor FONTANOT, suntem in masura sa indeplinim toate cerintele cu produse de calitate, concepute pentru a imbogati orice decor. La noi veti descoperi scarile si balustradele cele mai potrivite nevoilor Dvs. In show-room-ul nostru va puteti convinge de calitatea scarilor si a balustradelor FONTANOT.
Railing FONTANOT este gama completa de balustrade din inox, sticla si plexiglas, de mare valoare, usor de montat, perfecte atat pentru exterior, cat si pentru interior, fara suduri intre elemente si cu solutii de fixare reglabile care le fac adaptabile la orice arhitectura.
Scarile FONTANOT pot fi personalizate pe baza gustului si a nevoilor Dvs. Se poate alege esenta si culoarea lemnului, culoarea metalelor, tipul treptei si balustrada cea mai potrivita. Calitatea materiilor prime si design-ul italian al scarilor fac ca produsele FONTANOT sa corespunda nevoilor dvs. Scarile FONTANOT sunt disponibile in versiunile spirala, rampa, economice si kit. Scarile spirala sunt realizate din lemn si inox oferind eleganta si durabilitate. Scarile rampa imbina perfect eleganta si functionalitatea. Scarile economice sunt proiectate pentru a optimiza spatiul locuintelor moderne. Scarile kit spirala si rampa sunt foarte usor de montat.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
240 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: scari interioare si exterioare - balustrade din inox - obiecte sanitare

ULTIMELE PRODUSE ALE SURPLUS S.R.L.

Oferta firmei SURPLUS S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu