Inscrie firma »
 

Prezentare A*******************

ALL PETROLEUM
prima alegere a clientilor
furnizor major de idei de progres tehnic in domeniul
PETROLULUI LAMPANT

ALL PETROLEUM este o companie care are ca obiect de activitate importul si comercializarea produselor petroliere.

Intr-o piata atat de dinamica, cu competitori puternici, standardele de calitate pe care ni le impunem in activitate ne mentin la un nivel ce ne permite sa pastram si sa ne imbogatim portofoliul de clienti atat din sectorul de stat cat si din cel privat.

Prioritatile companiei ALL PETROLEUM sunt largirea gamei de produse, specializarea pe domenii de activitate, training-ul personalului din vanzari, cat si a celui comercial si dezvoltarea diviziei de vanzari si a serviciului clienti.

Produsele comercializate de firma noastra sunt in conformitate cu standardele de calitate internationale multumita materialelor utilizate la producerea lor cat si a calitatii executiei.

ALL PETROLEUM ofera posibilitatea oricarui client de a beneficia de o oferta de produse si servicii in conditii de calitate, promptitudine si respect reciproc. Prin intermediul siteului dorim sa ne apropiem de toti colaboratorii si clientii nostri, punand la dispozitie informatii de ultima ora privind gama noastra de produse.
PREZENTARE A*******************
MEMBRU
GRATUIT
A*******************
3 939 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: petrol lampant - gaz lampant - combustibil tip p

ULTIMELE PRODUSE ALE ALL PETROLEUM S.R.L.

Petrol lampantPetrol lampant
Petrol lampant
Petrol lampant ( gaz lampant, combustibil tip P ) Folosit pentru iluminatul casnic, pentru degresare, pentru diluare ...
ALL PETROLEUM S.R.L. ESTE INSCRISA IN