Inscrie firma »
 

Prezentare K*******************

Infiintata in anul 2011, KMG TUR PLAST S.R.L. este situata in Bucuresti, Sos. Giurgiului, Nr. 291

Firma noastra comercializeaza o gama larga de: profile din aluminiu si pvc si accesori aferente. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Profilul KMG iti ofera o gama larga culori (21 culori) ce se potrivesc perfect cu interiorul casei d-voastra: alb, mahon, stejar auriu, etc.

Toate aceste calitati enumerate mai sus descriu profilul PVC-KMG, un profil robust, cu reale calitati, un profil cu un aspect rustic datorita designului baghetei si cercevelei si nu in ultimul rand accesibil din punct de vedere al raportului calitate-pret, pentru orice producator de tamplarie.

Avantajele sistemelor de profile KMG:

- in cladiri cu aer conditionat, ferestrele fabricate cu sistemele de profile KMG pot reduce pierderile de energie cu 37%.
- selectia materialului pentru sistemele de profile si sticla este facuta in functie de factorii de conductivitate termica; conductivitatea termica a profilului din PVC este de 1,2 W/mK.
- sunt rezistente la lovituri de 3 kg/cm, la o temperatura ambientala de 23 grd C.
- standarde europene de luciu a suprafetei.
- rezultate excelente la incalzire, umiditate si izolatie fonica prin sistemele de trei, patru si sase camere.
- structura care nu permite deformarea la ardere, nu este sensibila la actiunile factorilor externi (baze, saruri, raze UV, umiditate ridicata, coroziune, etc.).
- profilul este testat cu sistemul Clean Control, introdus de producatorii germani de profile si nu permite depunerea prafului sau petelor.
- se monteaza rapid, nu necesita vopsire, iar intretinerea si curatarea se face cu usurinta.
- sunt rezistente la variatii mari de temperatura (expunerea la soare puternic, seceta, furtuni, vant, umiditate ridicata).
- retentia apei este de sub 0,1% datorita garniturii duble si orificiilor speciale de inlaturare a apei.
- este un profil ecologic ce nu contine plumb
- datorita caracteristicilor nevibrante pe care le are materialul, izolarea fonica este foarte ridicata, drept pentru care sistemele de PVC-KMG sunt folosite la construirea spitalelor, scolilor si cladirilor pentru birouri.
- sistem de etansare pe doua sau trei garnituri.
- armatura este universala pentru profil toc, cercevea fereastra si montant.
- este un profil cu o grosime in peretele exterior de 3mm si 2.8 mm, incadrandu-se in categoria sistemelor de profile clasa A.


profile PVC, profile aluminiu accesorii pentru PVC si aluminiu glafuri PVC, pervaz aluminiu, feronerie endow, panel pentru aluminiu si PVC alb-color, armatura
PREZENTARE K*******************
MEMBRU
GRATUIT
K*******************
829 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
K*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: KMG - PROFILE KMG - PROFILE

ULTIMELE PRODUSE ALE KMG TUR PLAST S.R.L.

Oferta firmei KMG TUR PLAST S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu
KMG TUR PLAST S.R.L. ESTE INSCRISA IN