Inscrie firma »

WORLD MACHINERY WORKS SA

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare WORLD MACHINERY WORKS SA

WORLD MACHINERY WORKS produce o gama variata de masini conventionale si cu comanda numerica: masini de alezat si frezat cu ax orizontal, masini de frezat cu portal, strunguri verticale, strunguri orizontale, masini de rectificat cilindri, masini cu ax vertical pentru rectificare plana, centre de prelucrare etc.

Produsele WORLD MACHINERY WORKS sunt vandute in toata lumea, catre numerosi clienti din S.U.A., China, India, Germania, Italia, Anglia, Franta, Turcia, Rusia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Coreea de Sud, Canada, Mexic, precum si alte tari.

WORLD MACHINERY WORKS are peste 34 de ani de experienta in constructia de masini unelte complexe de mari dimensiuni, dispunand in momentul de fata de 400 de angajati, ingineri experimentati si muncitori cu inalta calificare.

Societatea ofera o gama larga de dimensiuni, caracteristici, variante constructive si accesorii, permitand in acest fel fiecarui client sa configureze masina care se potriveste cel mai bine nevoilor sale specifice. Acolo unde se solicita anumite caracteristici pentru aplicatii speciale, ingineri experimentati din departamentul nostru de proiectare ofera asistenta calificata in determinarea si implementarea modificarilor solicitate in proiectul de baza al masinilor. Clientii WORLD MACHINERY WORKS beneficiaza astfel de flexibilitatea de care au nevoie in rezolvarea cerintelor specifice de prelucrare.

Suntem permanent preocupati de calitatea produselor, oferind garantie si service rapid, in garantie si post garantie, pentru toate masinile noastre.

WORLD MACHINERY WORKS este atestata ISO 9001: 2000 si toate produsele noastre sunt conforme cu cele mai importante standarde tehnice internationale in domeniu, printre care DIN 8620 si ISO 230-1/2.
PREZENTARE WORLD MACHINERY WORKS SA
LIGHT
MEMBER
WORLD MACHINERY WORKS SA
3 219 accesari
Persoana de contact: Dan Profir
Adresa postala: Calea Republicii 205
Localitate: Bacau, Bacau
Telefon: click aici +40 234 573 734
Fax: +40 234 573 748
Website:

Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Prelucrare Metal

ULTIMELE PRODUSE ALE WORLD MACHINERY WORKS SA

Oferta firmei WORLD MACHINERY WORKS SA nu contine nici un produs sau serviciu