Inscrie firma »

S***********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************************

Sistemul PENETRON ® este cea mai buna solutie de impermeabilizare a betonului. Cu aplicatii diverse in hidroizolatii s-a impus prin performantele sale in PROIECTE din peste 60 de tari de pe intreg globul . Compania producatoare - ICS/ PENETRON International Ltd. este recunoscuta drept un lider international in domeniul impermeabilizarii betonului, protectiei si intretinerii lui. ( citeste mai mult despre companie sau vezi prezentarea video a companiei )

Produsele pentru hidroizolatii PENETRON ® sunt formule pe baza ciment, cuart, nisip (de un tip special) si multiple substante chimice de activare care ofera cel mai eficient sistem disponibil de impermeabilizare a betonului. Produsele sunt CERTIFICATE de catre mai multe institutii abilitate de pe intreg globul. ( Citeste mai mult despre Sistemul Penetron sau vezi prezentarea Sistemul Penetron - video - mod de utilizare )
PREZENTARE S***********************************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************************
385 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Impermeabilizari Beton - hidroizolatii - CONSTRUCTI

ULTIMELE PRODUSE ALE SC BEST IMPORT PRODUCTS PENETRON SRL

PENETRON ADMIXPENETRON ADMIX
Penetron admix
Penetron Admix este adaugat in amestecul betonului in timpul producerii lui. Astfel, betonul devine impermeabil si este ...
SC BEST IMPORT PRODUCTS PENETRON SRL ESTE INSCRISA IN