Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

WOODCORE Cluj comercializeaza pardoseli din lemn natural, de la parchet masiv si parchet stratificat, la parchet exotic, pentru baie si parchet pretabil pentru incalzire in pardoseala. De asemenea, firma noastra ofera servicii de montaj parchet si consultanta in alegerea parchetului potrivit.

Experienta dobandita in ultimii ani prin participarea la seminarii de specialitate, precum si capacitatea de adaptare si punere in practica a ideilor propuse de designerii si arhitectii cu care am colaborat, ne recomanda ca fiind partenerul de incredere de care aveti nevoie.

Comercializam si punem in opera cu ajutorul materialelor si echipelor profesionale cea mai vasta gama de parchet triplustratificat, fiind distribuitor local al unuia dintre cei mai mari jucatori pe piata internationala de parchet, KARELIA Upofloor. Pretabil pentru montaj pe pardoseli incalzite, disponibil in esente autohtone, cum ar fi Stejar, Frasin, Cires sau esente exotice, Iroko, Merbau, Wenge, Nuc American, parchetul Karelia ofera clientului cea mai larga arie de selectie de lemn, finisaj si design.

Totodata, traditionalul parchet masiv din Stejar, Salcam, Frasin, Cires, Nuc european sau parchetul din esente exotice, este prezent in gama noastra de produse. Avem disponibila o gama foarte larga de finisaje pe baza de lac, bait, ulei natural, ulei nuantat, o varietate mare de modele de montaj si de dimensiuni, de solutii de placare pentru spatii umede, toate executate de catre echipele proprii.
Pentru noi, parchetul este viata, parchetul este lifestyle, un mod de a trai si de a te exprima in amenajari.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
164 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Parchet/Pardoseala

ULTIMELE PRODUSE ALE SC WOODCORE SRL

Oferta firmei SC WOODCORE SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC WOODCORE SRL ESTE INSCRISA IN