Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Vendor Imob este o agentie tanara dar in plina ascensiune pe piata imobiliara, specializata in consultanta imobiliara , intermedieri tranzactii imobiliere, administrare proprietati . Experienta noastra se bazeaza pe combinatia unica dintre imbunatatirea permanenta a serviciilor prestate, incredere, exigenta si o mare flexibilitate in program

In biroul nostru se pune mare accent pe relatia personala cu clientii nostri, astfel putem intelege exact asteptarile, pretentiile fiecaruia, in masura in care doresc colaborarea cu noi iar acestui fapt se datoreaza cresterea numarului clientilor care apeleaza in mod repetat la serviciile noastre.

De la inceput veti avea atentia personala si sprijinul unui agent de vanzari dedicat. El va lucra pentru a va asigura ca a inteles pe deplin nevoile dvs. , circumstantele personale si va gasi solutiile potrivite in cel mai scurt timp.

Noi intelegem ca programul nostru de lucru ar trebui sa prevada cea mai buna sansa de a efectua vizionari la proprietatile care va intereseaza.Realitatea este ca majoritatea vizionarilor sunt efectuate dupa programul de munca si in week-end asadar noi ne-am adaptat la acest program fiind disponibili oricand.


Vizualizati ofertele noastre in permanenta reinnoite/actualizate! Noi - ca intotdeauna - va vom oferi servicii impecabile, pentru a va satisface cerintele legate de piata imobiliara, si suntem siguri ca veti fi multumit de nivelul serviciilor noastre.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
99 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: inchiriere - vanzare - imobiliare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC VENDOR IMOB S.R.L.

Oferta firmei SC Vendor Imob S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu