Inscrie firma »

I******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare I******************************

New Generation Energy este un partener cu capacitatea la 360o de grade. Opereaza intr-un mediu industrial in mod complet, incepand de la serviciile de MT/BT la priza electrica a utilizatorului, fiind incluse serviciile de intretinere. Intocmeste, proiecteaza, instaleaza si certifica toate lucrarile efectuate. Echipele specializate asigura realizarea instalatiilor cu maxima profesionalitate si eficienta si cu promtitudinea in timpul de interventie.

Personalul calificat, cu experienta in domeniu, dotat cu echipament ce permite realizarea de solutii complete (proiectare si executie) in timpul cel mai scurt, formeaza o echipa tanara, dinamica si de specialisti bine instruiti care ofera solutii tehnice si echipamente moderne pentru instalatii electrice interioare si exterioare. Echipamentul folosit pentru implementarea acestor solutii este de cea mai inalta calitate, lucru confirmat de recunoasterea internationala a gamei de produse utilizate.

Inginerii proiectanti si tehnicienii nostri sunt mereu in pas cu ultimile descoperiri din domeniul electric, incercand sa imbunatateasca relatia cu partenerii, avand un scop comun: atingerea performantei tehnice si economice.
PREZENTARE I******************************
MEMBRU
GRATUIT
I******************************
811 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: instalatii - electrice - electricitate

ULTIMELE PRODUSE ALE I.C.S NEW GENERATION ENERGY SRL

Oferta firmei I.C.S NEW GENERATION ENERGY SRL nu contine nici un produs sau serviciu
I.C.S NEW GENERATION ENERGY SRL ESTE INSCRISA IN