Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact

Produse alimente dietetice

 
7 produse / 1 pagini
Ghid de dieteticaGhid de dietetica
Ghid de dietetica

Prefata de Dr. Jean-Paul Courchia. Traducere de Oana Poputoaia Ghidul de dietetica nu este o culegere de retete-miracol pentru a slabi „peste noapte”, inainte de vacantele de vara, ci o expunere practica de reguli „umane” care ne lasa placerea de a minca bine ... »
Manual de dietetica in practica medicala curentaManual de dietetica in practica medicala curenta
Manual de dietetica in practica medicala curenta

Editie revazuta de Daniel Layani Traducere de Claudia Fitcoschi si Elena Cojocariu Dietetica este un mijloc natural prin care putem sa ne mentinem sau sa ne redobindim starea de sanatate. Volumul prezinta valoarea nutritiva a alimentelor si tipurile de ... »
Slabim fara diete si suplimente alimentareSlabim fara diete si suplimente alimentare
Slabim fara diete si suplimente alimentare

indopati cu suplimente alimentare costisitoare. Pentru a indeparta kilogramele in plus sunt suficiente uneori schimbarea modului de alimentare si a intregului stil de viata, consumarea mai frecventa a unor feluri dietetice gustoase, o respiratie ... »
Cum renuntam la fumat fara sa ne ingrasam. sfaturi si dieteCum renuntam la fumat fara sa ne ingrasam. sfaturi si diete
Cum renuntam la fumat fara sa ne ingrasam. Sfaturi si diete

cincizeci de retete ce respecta regulile dietetice expuse anterior. Solutii practice, regimuri bazate pe cunostintele stiintifice actuale, sfaturi privind conservarea si prepararea alimentelor – toate acestea fac din cartea de fata un ghid excelent pentru ... »
Alimentatia sugarului si a copilului micAlimentatia sugarului si a copilului mic
Alimentatia sugarului si a copilului mic

mai bune alimente pentru a-i asigura elementele nutritive necesare; cum sa procedati in cazul alergiilor alimentare; suplimentele dietetice pentru copii; cresterea unui copil vegetarian. Elizabeth M. Ward este consultant pe probleme de nutritie si ... »
Noua biblie a vitaminelorNoua biblie a vitaminelor
NOUA BIBLIE A VITAMINELOR

Descopera: Care sunt combinatiile optime in care trebuie luate vitaminele si suplimentele alimentare pentru a avea eficienta maxima si pentru evitarea eventualelor probleme; Noile vitamine si suplimente antiimbatranire, care-ti vor pastra infatisarea tinereasca si corpul sanatos; ... »
Tu la regim. ghid de functionare pentru o talie de invidiatTu la regim. ghid de functionare pentru o talie de invidiat
TU La regim. Ghid de functionare pentru o talie de invidiat

nu este cel al greutatii dumneavoastra, ci cel al circumferintei taliei, care indica riscurile medicale ale stocarii unei cantitati prea mari de grasime. Deoarece in lume exista cel putin tot atatea planuri dietetice cate spamuri apar in e-mailuri, va ganditi poate ca fiecare ... »
 
7 produse / 1 pagini