Inscrie firma »
 

Prezentare S***********

S.C. DARAM S.R.L. functioneaza din anul 2008, activitatea principala a firmei fiind la inceput importul si distributia de table scolare respectiv Whiteboard.

In vederea satisfacerii cerintelor pietei s-a optat pentru cei mai buni parteneri de afaceri din Europa - Spania, Portugalia, care ofera echipamente scolare de ultima generatie la un nivel calitativ foarte bun, pastrand totodata un pret accesibil.

Urmarind sa vina mereu in intampinarea clientilor sai si a cerintelor pietei, societatea a diversificat, incepand cu anul 2009, gama de produse si servicii pe care le comercializeaza, introducand in oferta sa un nou serviciu informatizat numit catalog-scolar electronic.

\"Catalog-scolar\" este un nou serviciu informatizat, dedicat, in special, parintilor pentru a fi permanent la curent cu situatia scolara a copiilor.

Constienti fiind de greutatile parintilor, de lipsa timpului alocat contactului cu scoala, oferim parintilor oportunitatea cunoasterii exacte a situatiei scolare a elevului (note, absente, activitati), in orice moment al actului educational, printr-un simplu click. Fiecare parinte are acces doar la informatiile referitoare la propriul lor copil, aceste informatii fiind confidentiale.
PREZENTARE S***********
MEMBRU
GRATUIT
S***********
357 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: catalog - scolar - educational

ULTIMELE PRODUSE ALE SC DARAM SRL

Oferta firmei SC DARAM SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC DARAM SRL ESTE INSCRISA IN