Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Va oferim o gama diversificata de produse de care poate beneficia intreaga familie in functie de necesitati si resurse: aparate aerosoli / nebulizatoare, cantare / aparate pentru determinarea compozitiei corporale (body fat monitors), tensiometre digitale de brat si incheietura, electrostimulatoare, electrocardiograf portabil, glucometre, pedometre, tensiometre aneroide, termometre digitale si cu infrarosu, produse de ingrijire, de masaj si recuperare, de testare, produse pentru igiena orala, periute de dinti electrice cu vibratii sonice, produse pentru incontinenta, incaltaminte ortopedica, sisteme de siguranta si monitorizare pentru copii, perne electrice, produse pentru alaptare, cutii pentru medicamente, produse de ingrijire cosmetica, toalete ecologice portabile, umidificatoare, pesare vaginale pentru incontinenta si prolaps, accesorii aparatura medicala etc.

Punem calitatea pe primul loc si dorim sa va intampinam cu cele mai potrivite produse destinate ingrijirii si sanatatii dumneavoastra. Distribuim produse apartinand unor brand-uri renumite pentru siguranta, protectie si calitate: Omron, Hartmann, MicroLife, NordItalia, Bioland, Achtung, Nuvita, Fora, BOSO, Joycare, Medifit, THETFORD, Romed Holland, Cooper Surgical - Milex, World Med, Innofit, Beurer, PortaPotti etc.

Sanatatea este cel mai de pret lucru pe care il avem si este o consecinta directa a obiceiurilor zilnice si a alegerilor pe care le facem. Din nefericire, cei mai multi dintre noi constientizam tarziu acest lucru si astfel suntem nevoiti sa investim timp si resurse pentru a reveni la un echilibru al starii de sanatate.

Misiunea noastra este sa oferim clientilor produse necesare mentinerii sanatatii intr-o perioada in care tot mai multi dintre noi ne confruntam cu diverse probleme cauzate de schimbarile de mediu dar si de modul alert in care ne desfasuram activitatea de zi cu zi.

Un avantaj pe care vi-l oferim consta in costul unic de transport. Indiferent de greutatea si valoarea coletului, achitati un cost unic pentru livrarea in Bucuresti (si localitatile adiacente) si pentru livrarea in provincie. In acest cost sunt incluse contravaloarea inregistrarii coletului, asigurarea si livrarea la domiciliul dumneavoastra.

Magazin online ce comercializeaza aparatura medicala si produse pentru ingrijire la domiciliu.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
425 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tensiometru - aerosoli - tensiometru digital

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MAIESTRIE GRUP SRL

Oferta firmei SC MAIESTRIE GRUP SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC MAIESTRIE GRUP SRL ESTE INSCRISA IN