Inscrie firma »

S****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S****************************

Asa cum sugereaza si numele, ne concentram asupra comunicatiei de date, (M2M) domeniu in care dorim sa oferim clientilor nostri servicii complexe in punct de vedere profesionale.

Compania WM Rendszerhaz Kft. a luat fiinta in august 2002. Scopul nostru este de a oferi Clientilor nostri solutii profesionale de transmisie de date bazate pe retelele operatorilor GSM, atat in Ungaria si Romania cat si in strainatate.

In decursul anilor de la infiintare, Compania noastra s-a orientat tot mai mult dinspre sectorul comercial catre realizarea unei familii de produse de trasmisii de date M2M bazate pe dezvoltare proprie de software si hardware, respectiv pe realizarea unei solutii de server pentru centralizarea datelor. Prin urmare, oferim Partenerilor nostri o solutie completa si administrata de transmisie de date.

Printre Clientii nostri se numara operatorii mobili din Ungaria, Slovacia si Romania, dispunem de o baza de parteneri importanta in domeniile automatizarii industriale, achizitiei de date si supravegherii la distanta, dezvoltarii aplicatiilor mobile.
PREZENTARE S****************************
MEMBRU
GRATUIT
S****************************
157 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: modem GSM/GPRS - transfer de date - comunicatie m2m

ULTIMELE PRODUSE ALE SC WIRELESS MARKET SISTEM SRL

Oferta firmei SC WIRELESS MARKET SISTEM SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC WIRELESS MARKET SISTEM SRL ESTE INSCRISA IN