Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Program Circuit 2012 - MEXIC - CUBA

Program Circuit 2012 - MEXIC - CUBA

Tip produs: MEXIC - CUBA | CIRCUIT 2012
Producator: Agentia Vacanta de Vis -CONSTANTA
 

Prezentare Program Circuit 2012 - MEXIC - CUBA

ZIUA 1 - 04.03.2012: Bucuresti – Mexico City
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 05:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1089 (07:00 / 09:10) si mai departe spre Mexico City cu AF 438 (13:40 / 18:20). Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare la hotel Royal 4* (sau similar).

ZIUA 2 - 05.03.2012: Mexico City
Mic dejun. Dimineata, tur panoramic de oras. Se viziteaza centrul istoric: Zocolo – partea centrala a orasului cu Plaza de la Constitucion, Palatul National (El Granda) si faimoasele picturi murale ale lui Diego Rivera, Catedrala Metropolitana (construita dupa modelul celor din Toledo si Granada) si vestigiile pre-hispanice ale Marelui Templu. Turul continua de-a lungul Bulevardului Reformei (Paseo de la Reforma) si cu Parcul Chapultepec, dominat de castelul sau fosta rezidenta a Imparatului Maximilian de Habsburg. Dupa amiaza, excursie optionala pe canale, la Xochimilco (35 usd/pers.). Cina intr-un restaurant tipic cu orchestra de mariachi. Cazare.

ZIUA 3 - 06.03.2012: Mexico City – Guadalupe – Teotihuacan – Mexico City
Mic dejun. Plecare spre Piata celor 3 Culturi si Bazilica Fecioarei din Guadalupe, sfanta patroana a Mexicului si celebru loc de pelerinaj pentru intreaga America Latina. Vizita continua la Teotihuacan, unde se viziteaza Piramida Soarelui (a treia ca marime din lume), Piramida Lunii, Piramida Sarpelui cu Pene, Calea Mortilor (Calle de los Muertos) – initial cu o lungime de 4 km si flancata de temple, palate si piete, Piramida Jaguarilor, Palatul Quetzal, Tepantitla si Templul Quetzalcoatl. Pranz intr-un restaurant din zona arheologica. Intoarcere la hotel. Cazare.

ZIUA 4 - 07.03.2012: Mexico City – Puebla – Veracruz
Mic dejun. Plecare spre Puebla de los Angeles, oras fondat in 1531, situat in apropierea vulcanilor Popocatepetl si Ixtaccihuatl, unde se admira Catedrala, amestec de stiluri renascentist si baroc, a doua ca marime din Mexic. Se viziteaza apoi biserica baroca Santo Domingo, una dintre cele mai frumos decorate din tara, cu catapeteasma acoperita cu aur, cu frumoasa Capilla del Rosario si se continua cu Piata Mayor.
Pranz la un restaurant traditional. Localitatea este renumita pentru bucataria sa, dar si pentru decoratiile cu faianta de Talavera. Plecare la Veracruz, unde se ajunge seara. Cazare hotel Emporio 5* (sau similar).

ZIUA 5 - 08.03.2012: Veracruz – Eyiplantla – Catemaco
Mic dejun. Plecare spre Catemaco, localitate cu un aer de esoterie traditionala, cunoscuta ca “Taramul Vrajitoarelor”. Oprire pentru a admira cadrul natural format in jurul Cascadei Eyipantla. Vizita la rezervatia ecologica de la Nanciyaga, unde este posibil sa ne intalnim cu un saman. Vom continua ziua cu o incursiune cu barca pana la insula maimutelor si apoi vom face o plimbare in laguna. In drumul spre Catemaco, scurta oprire pentru a admira un uluitor exemplar de statuie de Cap Olmec. Cina si cazare la Catemaco, hotel La Finca 4* (sau similar).

ZIUA 6 - 09.03.2012: Catemaco – Sumidero – San Cristobal De Las Casas
Mic dejun. Plecare la Tuxtla Gutierrez, capitala statului Chiapas, bucurandu-ne de un peisaj mirific de munte. Continuare spre Canionul Sumidero pentru o plimbare cu barca pe raul Grijalva. Se traverseaza impunatorul defileu, capriciu al Mamei Natura. Inalt de cca. 1.000 m, Canionul Sumidero ofera o experienta de neuitat (peisaje mirifice, fauna bogata – iguane, maimute, crocodili, tucani, papagali ara, etc). Se pleaca apoi prin Chiapa de Corzo la San Cristobal de las Casas, oras pitoresc de munte. Cina si cazare la hotel Casa Mexicana 4* (sau similar).

ZIUA 7 - 10.03.2012: San Cristobal De Las Casas – Agua Azul – Palenque
Mic dejun. Plecare la cascada Agua Azul, denumita astfel deoarece are minunate nuante de turcoaz, care contrasteaza cu verdele crud al junglei (aveti posibilitatea de a face baie). Daca timpul permite se face o scurta oprire la Misol-Ha, o alta frumoasa cadere de apa. Ziua continua cu deplasarea spre Palenque. Cina si cazare la hotel Villa Mercedes 4* (sau similar).

ZIUA 8 - 11.03.2012: Palenque – Campeche
Mic dejun. Vizitarea zonei arheologice de la Palenque care se ridica din mijlocul padurii tropicale inconjurata de jungla. Situl este considerat de unii specialisti ca fiind cel mai important din Mexic, atat prin valoarea monumentelor, cat si pentru frumusete. In interiorul Piramidei Inscriptiilor se afla sarcofagul vestitului rege Pakal, cu piatra funerara gravata in minunate basoreliefuri. Se viziteaza apoi Templul Crucii, Templul Soarelui si Palatul. Se pleaca apoi spre Campeche pentru a ne intalni cu o frumoasa panorama a Golfului Mexicului. Cina si cazare la hotel Del Mar 4* (sau similar).

ZIUA 9 - 12.03.2012: Campeche – Uxmal – Merida
Mic dejun. Tur panoramic al orasului port Campeche, al carui centru istoric este declarat patrimoniu UNESCO. Turul continua cu vizitarea ruinelor orasului maya, Uxmal. In Uxmal se viziteaza zona arheologica (diferenta fata de cea din Palenque se datoreaza decoratiilor bogate din varful constructiilor) de o mare frumusete arhitecturala: Piramida Adivino, Piata Calugaritei, Palatul Guvernatorului, Jocul Pelota. Pranz si deplasare spre Merida, supranumit “orasul alb”, capitala coloniala a Peninsulei Yucatan, fondat in anul 1542, cu stradute ingustate, imbinare a stilului spaniol si francez, pentru o vizita panoramica: Paseo Montejo, Monumentul Patriei, Piata Centrala, Catedrala si Palatul Guvernamental. Cazare la hotel El Castellano 4* (sau similar).

ZIUA 10 - 13.03.2012: Merida – Chichen Itza – Cancun
Mic dejun. Plecare spre Chichen Itza, cel mai renumit oras maya din Mexic. Situl arheologic de aici ne prezinta cunostintele avansate in domeniul arhitecturii si astronomiei ale civilizatiei Maya. Situl este compus dintr-o serie de cladiri dintre care cea mai importanta este piramida Kukulcan (cu tronul de piatra din interior realizat in forma de jaguar si avand ochii de jad), numita si “Castelul”, urmata de Templul Razboinicilor, Observatorul, Piata celor 1.000 de coloane, Cenote – locul unde erau aruncate victimele sacrificate zeului Chac, acestea fiind principalele atractii ale Chichenitzei. Pranz. Ziua continua cu deplasarea spre Cancun. Cazare la hotelul GR Solaris 5* (sau similar) in regim All Inclusive.

ZIUA 11 - 14.03.2012: Cancun
Mic dejun. Zi libera pentru a va bucura de plajele cu nisip alb si de marea cu nuante de turcoaz a celebrei statiuni. Posibilitate de excursii optionale la Insula Femeilor, Xcaret, Tulum/Xe-Ha. Cazare.

ZIUA 12 - 15.03.2012: Cancun – Havana
Mic dejun. Transfer la aeroport si plecare spre Havana cu compania Cubana de Aviacion, la ora 14:35. Sosire la Havana la ora 17:10, intalnire cu reprezentantul local pentru transfer si pentru un prim contact cu capitala Cubei. Scurta prezentare panoramica al celui de-al 4-lea oras ca marime din zona Caraibelor care este inclus pe lista patrimoniului universal UNESCO, numele complet fiind San Cristobal de la Habana. Cina si cazare la hotelul Melia Habana 5* de lux (sau similar).

ZIUA 13 - 16.03.2012: Havana
Mic dejun. Tur panoramic de oras cu vizitarea zonei istorice, Muzeul Capitanilor Generali, Piata Catedralei, Piata Veche, Targul Mestesugarilor, Fundatia Havana Club (vizita si degustare). Oprire la Capitoliu si Piata Revolutiei pentru fotografii. Pranz la restaurantul El Patio. Cazare.

ZIUA 14 - 17.03.2012: Havana – Varadero
Mic dejun. In cursul diminetii, transfer cu autocarul de la Havana la Varadero, perla turistica a litoralului cubanez (aflata la 140 km distanta fata de Havana). Pranz, cina si cazare la hotelul Tryp Peninsula 5* (sau similar) in regim All Inclusive.

ZIUA 15 - 18.03.2012: Varadero
Zi libera pentru plaja, plimbari, sau excursii optionale. Masa in regim All Inclusive. Cazare.

ZIUA 16 - 19.03.2012: Varadero– Havana
Mic dejun si pranz la hotel. Transfer la aeroportul din Havana pentru plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 3539 (21:15 / 11:05).

ZIUA 17 - 20.03.2012: Bucuresti
Sosire la Paris la ora 11:05 si plecare mai departe spre Bucuresti cu zborul AF 2488 (15:25 / 19:15).

SERVICII INCLUSE:
Transport cu avionul pe rutele Bucuresti – Mexico City, Cancun – Havana, Havana – Bucuresti
Transport intern cu autocar modern dotat cu aer conditionat
15 nopti cazare in hoteluri de 4 / 5*
Mic dejun, pranz, cina, sau all inclusive conform program
Transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
Taxe de intrare la obiectivele mentionate in program
Ghizi locali
Conducator roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
Taxele de aeroport pentru zborurile Bucuresti - Paris - Mexico City, Cancun – Havana si Havana – Paris – Bucuresti : 470 euro / pers (pot suferi modificari pana la data inceperii excursiei si se achita la agentie)
Taxa de viza Cuba: 30 euro / pers se achita la agentie
Taxa de iesire din Mexic: cca. 350 pesos
Taxa de iesire din Cuba 25 euro / pers (se plateste la fata locului)
Excursiile optionale
Alte taxe de aeroport decat cele mentionate (daca mai apar pana in momentul plecarii)
Alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, (in afara de hotelul din Varadero unde regimul de masa este All Inclusive)
Bacsisuri 60 usd / pers pentru ghizi si soferi (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
Excursiile optionale
Asigurarea medicala (este obligatorie) si se cere la intrarea in Cuba
Asigurarea storno (nu este obligatorie, insa agentia va recomanda sa o incheiati
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
42 352 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VACANTE

PRODUSE ASEMANATOARE CU PROGRAM CIRCUIT 2012 - MEXIC - CUBA

Mexic – Marele Circuit Cu Sejur la Acapulco & CancunMexic – Marele Circuit Cu Sejur la Acapulco & Cancun
Mexic – Marele Circuit Cu Seju...
Ziua 1. BUCURESTI – MEXICO CITY Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni ora 07.00 dimineata, imbarcare si ...
EUR 1995
Mexic & Cuba Cu Sejur la Cancun si VaraderoMexic & Cuba Cu Sejur la Cancun si Varadero
Mexic & Cuba Cu Sejur la Cancun si V...
Ziua 1. BUCURESTI - MEXICO CITY Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni ora 07.00 dimineata, imbarcare si zbor spre ...
EUR 2300
Turcia – Incursiune in Asia Mica & Insula RodosTurcia – Incursiune in Asia Mica & Insula Rodos
Turcia – Incursiune in Asia Mi...
Ziua 1. BUCURESTI – ISTANBUL Intalnire in aeroportul Otopeni si zbor spre Istanbul ora 17.30. Sosire in ...
EUR 495
MIRIFICA THAILANDA - BANGKOK si PATTAYAMIRIFICA THAILANDA - BANGKOK si PATTAYA
MIRIFICA THAILANDA - BANGKOK si PATTAYA
Invitatie intr-o vacanta in care va veti simti in primul rand “liberi”, pentru ca Thai, inseamna ...
EUR 995
Egipt – Marele Circuit & Sejur la Marea Rosie ( Hurghada - Sharm el Sheikh )Egipt – Marele Circuit & Sejur la Marea Rosie ( Hurghada - Sharm el Sheikh )
Egipt – Marele Circuit & S...
Ziua 1. BUCURESTI – CAIRO Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni, ora 21.40, imbarcare ...
EUR 860
Austria - Cehia & Castelele BavarieiAustria - Cehia & Castelele Bavariei
Austria - Cehia & Castelele Bavariei
Ziua 1. BUCURESTI – VIENA - PRAGA ( 345 km ) Intalnire in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti - Viena ora ...
EUR 399
Thailanda – Sun & Fun Bangkok & Sejur la PattayaThailanda – Sun & Fun Bangkok & Sejur la Pattaya
Thailanda – Sun & Fun Bang...
Ziua 1. BUCURESTI - BANGKOK Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni, imbarcare si zbor spre Istanbul ora 10.50. Dupa ...
EUR 950
Egipt & Iordania – Marele Tur Cu Sejur in Aqaba, Hurghada si Sharm El SheikhEgipt & Iordania – Marele Tur Cu Sejur in Aqaba, Hurghada si Sharm El Sheikh
Egipt & Iordania – Marele ...
Ziua 1. BUCURESTI – CAIRO Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni, ora 21.40, imbarcare ...
EUR 995
Portugalia - Maroc & GibraltarPortugalia - Maroc & Gibraltar
Portugalia - Maroc & Gibraltar
Ziua 1. BUCURESTI – LISABONA Intalnire ora ghidul in ...
EUR 998

PROGRAM CIRCUIT 2012 - MEXIC - CUBA ESTE LISTAT IN: