Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Mexic & Cuba Cu Sejur la Cancun si Varadero

Mexic & Cuba Cu Sejur la Cancun si Varadero

Tip produs: mexic - cuba | circuit mexic
Producator: Agentia Vacanta de Vis -CONSTANTA
 

Prezentare Mexic & Cuba Cu Sejur la Cancun si Varadero

Ziua 1. BUCURESTI - MEXICO CITY
Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni ora 07.00 dimineata, imbarcare si zbor spre Mexico City via Amsterdam, ora 9.00. Sosire in Mexico City ora 19.25 ( ora locala ) si transfer la hotel. Cazare.
Ziua 2. MEXICO CITY & TEOTIHUACAN
Mic dejun. Ne deplasam la Teotihuacan pentru o vizita matinala la impresionantul complex arheologic, supranumit 'Orasul Zeilor', unde se vor admira monumentalele Piramide ale Soarelui si Lunii si Templul lui Quetzalcoatl. Dupa-amiaza continuam cu vizitarea Altarului Guadalupe, cel mai important monument religios al Mexicului. Cazare Mexico City.
Ziua 3. MEXICO CITY & XOCHIMILCO
Mic dejun. Turul celei mai mari metropole din lume, cu o populatie de 25 milioane de locuitori, situata la altitudinea de 2400 m. Vizitam Zo;calo (centrul animat al orasului ), Palatul National, construit pe ruinele unui palat aztec, cu minunatele sale picturi murale, opera faimosului pictor mexican Diego Riviera, impozanta Catedrala Metropolitana. Dupa pranz, turul poate continua, optional, cu o vizita la Muzeul National de Antropologie ce adaposteste o bogata colectie de artefacte precolumbiene, dupa care deplasare la Xochimilco, pentru o plimbare de seara cu barcile traditionale pe canale. Cazare Mexico City.
Ziua 4. MEXICO CITY - MONTE ALBAN - OAXACA
Mic dejun. Continuam traseul spre Oaxaca. Sosim si incepem vizita Vizita la Monte Alban ( Muntele Alb ), important complex arheologic, atribuit unui amestec succesiv de civilizatii pre-columbiene zapotec, olmec si mixtec, situat pe un promontoriu artificial inalt de 400 m, in Valea Oxaca. Vom putea admira numeroase temple, picturi murale, piramide in trepte, basoreliefuri, morminte (dintre care se remarca mormantul nr. 7 ), Observatorul (ansamblu de cladiri cu semnificatie astrologica ) si 'Pietrele Dansatorilor' ( sculpturi in pietre care infatiseaza barbati dezbracati in diverse posturi contorsionate). Vom vizita Templul Santa Maria Tonantzintla, admirabil decorat manual de catre indigeni, Capela Rosario, Piata Centrala, Catedrala si El Parian (cunoscut centru comercial de artefacte ). Pranz la un restaurant local. Ziua de astazi se incheie cu un tur panoramic al orasului Oaxaca. Cazare Oaxaca.
Ziua 5. MITLA - TEHUANTEPEC
Mic dejun. In continuare vizitam vechiul oras pre-columbian Mitla, unul din cele mai emblematice locuri sacre, din care s-au pastrat numeroase cladiri si ziduri decorate cu mozaicuri geometrice distincte. Continuam traseul spre Tehuantepec, nu inainte de a trece pe langa Arborele Tule, copacul cu cel mai mare diametru din lume, masurand la baza trunchiului aproape 12 m, estimat cu o varsta de cel putin 1500 ani. Pranz la un restaurant local. Cazare Tehuantepec.
Ziua 6. CANIONUL SUMIDERO - SAN CRISTOBAL
Mic dejun. Plecam spre Tuxtla Gutierrez, capitala statului Chiapas, bucurandu-ne de peisajele deosebite ale muntilor. Traversam Canionul Sumidero ( 1000 m inaltime ) admirand peisaje spectaculoase. Plimbarea cu vaporasul prin canion va fi marea atractie a zilei de azi ( optional ). Sosim la San Cristobal si tur panoramic. Cazare.
Ziua 7. SATELE INDIENE - CASCADELE AQUA AZUL
Mic dejun. Vom putea sa intram in contact cu populatia indigena vizitand un sat indian autentic, San Juan Chamula, ai carui localnici si-au pastrat nealterate traditiile, obiceiurile, credinta si structura sociala. Vom putea sa intram in locuintele lor, sa le admiram templele si chiar sa asistam la unele ritualuri arhaice pagane. Pranz la un restaurant local. Plecam spre Palenque, oprindu-ne sa ne 'clatim privire' cu apele azurii ale Cascadelor Aqua Azul. Sosire la Palenque si cazare.
Ziua 8. PALENQUE - MERIDA
Mic dejun. Dimineata vizitarea complexului arheologic de la Palenque, aflat in inima junglei, unul din cele mai importante repere ale urmelor civilizatiei maya in Mexic. Vom admira Templul Inscriptilor, cum a fost denumit, situat deasupra Mormantului regelui Pakal cel Mare, Palatul ( ansamblu de structuri arhitectonice adiacente, inter-conectate, care adapostesc unele din cele mai frumoase sculpturi si basoreliefuri ) si Templele ridicate in varful piramidelor in trepte (Templul Soarelui, Templul Crucii ) care comemoreaza succesiunea regelui Chan Bahlul II la tron. Pranz la un restaurant local. Continuam itinerariul spre Merida, oras cu bulevarde largi strajuite de arbori umbrosi si cladiri coloniale, supranumit si 'Orasul Alb' (apelativ care isi are radacinile in perioada sclavagismului, datorita restrictilor impuse populatiei de culoare de a intra in oras). Vizitam Montejo Avenue, Palatul Guvernatorului, Piata Centrala, Catedrala. Cazare Merida.
Ziua 9. UXMAL - CHICHEN ITZA - CANCUN
Mic dejun. Ne deplasam spre Uxmal, sit arheologic al civilizatiei maya deosebit de bine conservat, situat in peninsula Yucatan, avand constructii ale caror arhitectura rivalizeaza in rafinament cu cele de la Palenque ( Palatul Guvernatorului, Templul Adivino, numit si Piramida Magicianului etc ). Continuam spre Chichen Itza, cel mai fascinant centru arheologic pre-hispanic din Mexic, cu functii ceremoniale, unde vom intalni si si urme de cunostiinte avansate de astronomie arhaica ale civilizatie mayase. Vom vizita Templul piramidal Kukulcan, Templul Jaguarului, Observatorul, Piata celor o mie de coloane, Fantana Sacra (cenote), locul unde erau aruncate spre sacrificiu victimele in onoarea zeului Chaak. Sosire seara la Cancun, celebra statiune a Mexicului de la Oceanul Atlantic. Cazare cunostiinte avansate de astronomie arhaica ale civilizatie mayase. Vom vizita Templul piramidal Kukulcan, Templul Jaguarului, Observatorul, Piata celor o mie de coloane, Fantana Sacra (cenote), locul unde erau aruncate spre si cina.
Ziua 10. CANCUN & ISLA MUJERES
Mic dejun. Timp liber in care ne vom putea bucura de plajele cu apele turcuaz ale oceanului ( Marii Caraibelor ) sau vom putea vizita, optional, Isla Mujeres ( bauturi si pranz inclus ). Cazare si cina.
Ziua 11. CANCUN - HAVANA
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Havana. Sosire in jurul pranzului. Turul Havanei, orasul contrastelor, in care vom descoperi frumusetea cladirilor coloniale din centrul vechi (Havana Veija ), vom vizita cladirea Capitoliului, construita dupa modelul american, fosta cladire a senatului, Muzeul Revolutiei, ne vom opri in piata Catedralei unde vom fi impresionati de Palatul marchizului de Aguas Claras, de Catedrala din Havana, Piata Armelor ( cea mai veche piata din Havana). Continuam cu Vedano, cartier elegant, cu strazile sale pitoresti, vile luxoase, magazine moderne si vestita Avenida de los Presidentes. Continuam turul in zona rezidentiala Miramar, cel mai bogat si elitist cartier al Havanei. Vom admira cladirea Universitatii ( se va vizita eleganta Aula Magna ), Muzeul Napoleon gazduit intr-un palat in stil florentin, unul dintre cele mai importante muzee din lume, Hotelul Nacional, unde a fost gazduit si fostul rege a Romaniei, Carol al II-lea. Seara, optional, transfer in Parcul Cabana Fort, unde vom fi martorii unei ceremonii militare inedite, vechi de sute de ani, cand la ora 9 fix, fara exceptie, soldati cubanezi imbracati in uniforme militare traditionale trag cu tunurile in aer, parada care aduna in fiecare seara sute de spectatori. Cazare Havana.
Ziua 12. HAVANA & VALE VINALES
Mic dejun. Astazi putem opta pentru o excursie in faimoasa Vale Vinales, cu pranz creol inclus, admirand din locul de belbedere Los Jazmines peisajele pitoresti ale provinciei Pinar del Rio, vizitand apoi pestera indiana si picturile murale preistorice. Excursia ofera un prilej de introducere in viata de zi cu zi a Cubei. Seara, optional, putem participa la renumitul spectacol de Cabaret Tropicana, o reprezentatie de neegalat a luminilor, costumelor si dansurilor exotice ( bautura este inclusa ). Cazare Havana.
Ziua 13. LAGUNA DEL TESORO - CINEFUEGOS - TOPES DE COLLANTES
Mic dejun. Ne imbarcam pe vaporas pentru a porni spre Laguna del Tesoro, unde a debarcat in 1492 Cristofor Columb, luand prima data contact cu locuitorii indieni. In satul indian reconstruit vom vedea casele in care acestia traiau, sculpturi si picturi reprezendand diferite activitati zilnice. Drumul continua spre Cinefuegos, considerat si "Perla Sudului", remarcant prin imbinarea deosebita intre relieful marin si cel montan si prin aerul frantuzesc pastrat de la vechii colonisti ( a fost colonie franceza in 1819). Se viziteaza Parcul Jose Marti, centrul istoric cu Catedra Purisima Concepcion, Teatrul Tomas Terry, Bulevardul Prado. Sosim in Parcul National Topes de Collantes, o veritabila padure tropicala, impresionanta datorita diversitatii pe care a creat-o natura: pesteri, cascade, rauri, grote, canioane, iazuri cu apa de clestar, vegetatia luxurianta, cu sute de specii de plante. Se pleaca spre Trinidad, 'cel mai colonial oras al Cubei'. Cazare si cina traditionala.
Ziua 14. TRINIDAD - SANTA CLARA

Mic dejun. In Trinidad vom intalni cel mai bine conservat complex architectural colonial din toata America, inclus in Patrimoniul Unesco. Se viziteaza Muzeul Romantic gazduit in Palatul Brunet, unde sunt expuse colectii de arta decorativa si mobile de epoca, Palatul Cantereo, piatetele inconjurate de case coloniale, care conserva stilul sec. XVIII - XIX atat in interior cat si in exterior, Muzeul Conchanchara ( apartine fabricii de havane ). Vizitam in continuare Turnul Manaca - Iznaca si Valle de los Ingenios, una din cele mai prospere regiuni din Cuba secolelor 17 si 18, care inca isi pastreaza splendoarea si a carei economie inca se bazeaza pe productia trestiei de zahar. Seara sosim in Santa Clara, cazare si cina.
Ziua 15. SANTA CLARA - VARADERO
Mic dejun. Vizitam Santa Clara, oras in care a avut loc ultima batalie a Revolutiei Cubaneze, in anul 1958: Parcul Vidal, Mausoleul Che Guevara, Plaza del Mercado, Catedral de Santa Clara de Asis. Dupa-amiaza plecare spre Varadero, statiune emblematica a Cubei, situata la aprox. 160 km de Havana, un veritabil paradis tropical, unul din cele mai indragite locuri din Caraibe. Cazare cu All Inclusive.
Ziua 16 VARADERO - SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber sa ne bucuram de plajele imaculate ale Marii Caraibelor si de apele sale de clestar, in timp ce savuram un 'mojito' la umbra unui palmier si ascultam cantecul exotic al pasarilor in gradinile paradisiace ale hotelului. Ne asteapta 4 zile cu infinite optiuni de petrecere a timpului, incepand de la plimbari cu barca in largul marii, un safari plin de adrenalina in jungla tropicala acompaniati de ghizi experimentati, scufundari pentru incepatori si profesionisti, rafting pe raul Canimar etc. Cazare cu All Inclusive.
Ziua 17. VARADERO & CAYO BLANCO
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Cayo Blanco. Transfer de la hotel la Marina Chapelin, de unde se va lua catamaranul. Avem posibilitatea sa inotam cu delfinii, sa facem plaja si snorkeling printre recifele de corali. Bar deschis unde putem experimenta cocktail-urile cubaneze, romul, dar si bucataria cubaneza cu un meniu variat in mare parte bazat pe preparate din peste. Ambianta muzicala, spectacolele cu delfinii si de divertisment vor face aceasta zi de neuitat. Cazare Varadero cu All Inclusive.
Ziua 18. VARADERO & TURUL PENINSULEI HICACOS
Mic dejun. Program liber pentru plaja si activitati individuale. Optional putem alege un tur al Peninsulei Hicacos, fasie de pamant lunga de 20 km cu plaje superbe, lagune cu ape de clestar si hoteluri luxoase. Se vor face opriri la Cueva de Ambrosio, un vechi loc de ceremonie aborigen, Bahia de Cochines ( Golful Porcilor unde in 1961 s-a incercat inlaturarea regimului Castro ), Parcul National Cienaga de Zapata, care cuprinde peste 900 specii de plante, 175 de specii de pasari si 31 specii de reptile, multe dintre acestea fiind specii endemice. Vom vizita dupa aceia cea mai importanta crescatorie de crocodili din lume ( cuprinde aprox. 15.000 de exemplare ). Cazare cu all inclusive la Varadero.
Ziua 19. VARADERO - HAVANA
Mic dejun. Dimineata timp liber, prilej de a mai profita putin de soare si de a culege, drept suvenir, cateva scoici si un pumn de nisip de pe plajele idilice ale Caraibelor. Transfer la aeroportul international din Havana, imbarcare si zbor spre Amsterdam, ora 15.50. Noapte si cina in avion.
Ziua 20. AMSTERDAM - BUCURESTI
Aterizam in Paris ora 10.00 si zbor in conexiune spre Bucuresti.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
42 352 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VACANTE

PRODUSE ASEMANATOARE CU MEXIC & CUBA CU SEJUR LA CANCUN SI VARADERO

Mexic – Marele Circuit Cu Sejur la Acapulco & CancunMexic – Marele Circuit Cu Sejur la Acapulco & Cancun
Mexic – Marele Circuit Cu Seju...
Ziua 1. BUCURESTI – MEXICO CITY Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni ora 07.00 dimineata, imbarcare si ...
EUR 1995
Program Circuit 2012 - MEXIC - CUBAProgram Circuit 2012 - MEXIC - CUBA
Program Circuit 2012 - MEXIC - CUBA
ZIUA 1 - 04.03.2012: Bucuresti – Mexico City Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ...
EUR 2284
Thailanda – Sun & Fun Bangkok & Sejur la PattayaThailanda – Sun & Fun Bangkok & Sejur la Pattaya
Thailanda – Sun & Fun Bang...
Ziua 1. BUCURESTI - BANGKOK Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni, imbarcare si zbor spre Istanbul ora 10.50. Dupa ...
EUR 950
India – Nepal Triunghiul de AurIndia – Nepal Triunghiul de Aur
India – Nepal Triunghiul de Au...
Ziua 1. BUCURESTI – NEW DEHLI Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni, imbarcare si zbor spre Istanbul ( ...
EUR 1390
Egipt & Iordania – Marele Tur Cu Sejur in Aqaba, Hurghada si Sharm El SheikhEgipt & Iordania – Marele Tur Cu Sejur in Aqaba, Hurghada si Sharm El Sheikh
Egipt & Iordania – Marele ...
Ziua 1. BUCURESTI – CAIRO Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni, ora 21.40, imbarcare ...
EUR 995
Italia - Il Piccolo Viaggio & CroatiaItalia - Il Piccolo Viaggio & Croatia
Italia - Il Piccolo Viaggio & Croati...
Ziua 1. BUCURESTI - BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul ...
EUR 425
Thailanda &  Singapore – MalaeziaThailanda &  Singapore – Malaezia
Thailanda & Singapore – M...
Ziua 1. BUCURESTI – SINGAPORE Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda, ora 12.00, ...
EUR 1570
Turcia – Incursiune in Asia Mica & Insula RodosTurcia – Incursiune in Asia Mica & Insula Rodos
Turcia – Incursiune in Asia Mi...
Ziua 1. BUCURESTI – ISTANBUL Intalnire in aeroportul Otopeni si zbor spre Istanbul ora 17.30. Sosire in ...
EUR 495
Austria & Castelele BavarieiAustria & Castelele Bavariei
Austria & Castelele Bavariei
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 339

MEXIC & CUBA CU SEJUR LA CANCUN SI VARADERO ESTE LISTAT IN:

MEXIC & CUBA CU SEJUR LA CANCUN SI VARADERO - PRODUSE SIMILARE