Inscrie firma »
 

Prezentare M****************

Cea mai mare varietate de cutii portbagaj, bare transversale portbagaj din Romania, suporturi de schiuri si biciclete, prin intermediul Portbagaje.info. Toate cutiile portbajelor auto, indiferent de producator, au sisteme de prindere sigure, rapide si includ un set de chingi pentru fixarea in interior a produselor de transportat. Cutiile portbagajelor auto din gama superioara au capacul fabricat dintr-un material plasic special numit ABS, rezistent la variatiile de temperatura iarna-vara, iar cele din clasa economica au capacul produs din polistiren.
Sistemul de bare tranversale sta la baza oricarei forme de transport al marfurilor sau bagajelor pe acoperisul autoturismului dumneavoastra. Toate celelalte sisteme se vor prinde pe acesta (cutii-portbagaj, suporti de prindere pentru biciclete, pentru schiuri, surf, barci etc.), de aceea trebuie ca el sa confere siguranta, iar prinderea lui de masina sa fie deosebit de stabila.
Sistemul de bare transversal auto, daca este produs de un fabricant de renume, este un accesoriu rezistent si il veti putea utiliza de regula pe toata durata de folosinta a autoturismului.
PREZENTARE M****************
MEMBRU
GRATUIT
M****************
685 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Portbagaj - portbagaje auto - bare transversale

ULTIMELE PRODUSE ALE MEDCHIM BUCHAREST

Bare transversale autoBare transversale auto
Bare transversale auto
Sistemul de bare transversal auto, daca este produs de un fabricant de renume, este un accesoriu rezistent si il veti ...
EUR 5.00
Bare transversaleBare transversale
Bare transversale
Toti marii producatori de sisteme de bare transversale produc atat bare din otel acoperit cu o suprafata de protectie ...
EUR 5.00
Portbagaje autoPortbagaje auto
Portbagaje auto
Va oferim un sistem complet de portbagaj tip grila, care include si sistemele de prindere specifice vehicolului ...
EUR 5.00
MEDCHIM BUCHAREST ESTE INSCRISA IN