Inscrie firma »
 

Prezentare N********

Compania noastra s-a lansat in comertul cu carne de 20 de ani, ne ocupam mai ales cu produse din carne de pasare, si mezeluri.
Compania este o afecere de familie, care odata cu extinderea gamei de marfuri si a facilitatilor de tip logistic, castiga o piata mai diversificata.
In prezent, in fara de faptul , ca in Ungaria aprovizionam 3000 de alimentari, si 37 de distrinuitori en-gros, totodata exportam cantitati mari de carne, si produse de carne in tarile vecine, anume Croatia, Polonia, si Romania.
In Romania am inceput comertul, din anul 2007, dar si inainte, in anii \'90 ne-am ocupat cu transport de carne din Ardeal, pana in partile de est, si est-sud ale Romaniei.
Din anul 2005 am creat o familie noua de produse numite KINGA, care contin o reteta unica, condimentata dupa gustul culinar maghiar si roman.
La prezent firma noastra cauta parteneri care furnizeaza in localitatile din zona Oltenia, Muntenia, Constanta, si Moldova mai ales pentru firme fast food, restaurante, sau sustin comercializare en-gros.
PREZENTARE N********
MEMBRU
GRATUIT
N********
674 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
N********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: export mezel - semipreparate

ULTIMELE PRODUSE ALE NOVRO KFT

Oferta firmei Novro Kft nu contine nici un produs sau serviciu
NOVRO KFT ESTE INSCRISA IN