Inscrie firma »

S*****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*****************************

S.C POWER SUPER AUTO IMPORT S.R.L. este prezenta pe piata Auto din Romania din 2009 avand ca obiect de activitate principal importul si comercializarea de piese si accesorii auto pentru toate tipurile de autovehicule.



Activitatea firmei noastre a fost orientata pe comercializarea pieselor auto destinate tuturor autovehiculelor mici si mijlocii.
De la bun inceput am oferit clientilor nostri numai produse de cea mai buna calitate, o linie conducatoare a firmei noastre de la care nu ne-am abatut niciodata. Toate eforturile noastre sunt concentrate pentru satisfacerea clientilor nostri atat prin calitatea si fiabilitatea produselor, cat si prin preturile acestora. Pentru fiecare produs din oferta noastra facem tot ce este posibil ca raportul Calitate/Pret sa fie cel mai bun de pe piata din Romania. Prin serviciile oferite, a caror perfectionare ne preocupa permanent, incercam sa rasplatim increderea si fidelitatea clientilor nostri.
Prin colectivul nostru tanar ne propunem o dezvoltare dinamica a activitatii noastre, pastrand liniile directoare de pana acum.
"Bun - pentru noi nu e destul!"
PREZENTARE S*****************************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************************
217 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: piese - amortizoare - filtre

ULTIMELE PRODUSE ALE SC POWER SUPER AUTO IMPORT SRL

Oferta firmei SC Power Super Auto Import SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC POWER SUPER AUTO IMPORT SRL ESTE INSCRISA IN