Inscrie firma »
 

Prezentare S*************

30 Avenue Business Center este o cladire de birouri clasa A, situata in centrul orasului Bacau, pe B-dul Unirii, nr.30, o zona cu potential de dezvoltare continua, cu acces la principalele artere ale orasului, la E 85, la aeroport.
30 Avenue Business Center pune la dispozitia clientilor 6000 mp constructie, dispusi pe cinci nivele, parter cu zona comerciala si patru etaje cu birouri clasa A, si o parcare de 700 mp situata langa cladire.
Spatiul interior al centrului de afaceri 30 Avenue Business Center este proiectat in sistem "open space" cu o mare flexibilitate in amenajari si compartimentari, ulterior realizate in functie de cerintele clientilor. Fatadele sunt de tip perete cortina, cu profile de aluminiu cu rupere de punte termica, realizate in sistem SHUCO, ochiurile de geam fiind sticla LOW-E, reflexiva, colorata in masa.
Cladirea de birouri este permanent monitorizata video, iluminata nocturn si exterior, accesul in incinta imobilului este controlat, are implementata infrastructura cablarii pentru voce si date si sistem de prevenire a incendiilor. Este dotata cu centrala de conditionare a aerului cu aport de aer proaspat prin CTA marca GEA, recirculare si climatizare intrerioara (cald si rece) prin chillere si ventiloconvectori marca GEA, reglarea temperaturii interioare prin controllere pe fiecare ventiloconvector, cu o centrala termica pentru prepararea agentului termic si a apei calde menajere.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
1 855 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: inchirieri / vanzari spatii bacau - spatii comerciale bacau - inchirieri spatii birouri bacau

ULTIMELE PRODUSE ALE SC WOOLTOP SRL

Teren de vanzare in Bacau , suprafata 3600 mp CU PUZ S+P+M1+M2+12E.Teren de vanzare in Bacau , suprafata 3600 mp CU PUZ S+P+M1+M2+12E.
Teren de vanzare in bacau , suprafata 3600 mp cu p...
Societate, vand teren in suprafata de 3600 mp, situat in centrul orasul Bacau, in zona cu potential mare de dezvoltare, ...
EUR 236.00
Teren de vanzare in centrul orasului bacauTeren de vanzare in centrul orasului bacau
Teren de vanzare in centrul orasului bacau
Societate, vand teren cu constructie P situat in centrul orasului Bacau, pe B-dul Unirii, nr.30, o zona cu potential de ...
EUR 186.00
Spatii comerciale si birouri clasa ASpatii comerciale si birouri clasa A
Spatii comerciale si birouri clasa a
30 Avenue Business Center este o cladire de birouri clasa A, situata in centrul orasului Bacau, pe B-dul Unirii, nr.30, ...
EUR 14.00
SC WOOLTOP SRL ESTE INSCRISA IN