Inscrie firma »

B******************************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare B******************************************************

Realizarea unui proiect devine o necesitate atunci cand se doreste construirea unui imobil nou sau extinderea, renovarea, transformarea unui imobil existent.
Elaborarea acestuia revine echipei noastre de proiectanti pornind de la solicitarile si optiunile pe care dumneavoastra le doriti privind necesitatile functionale si asigurarea unui anumit nivel de confort si estetica.
Activitatea noastra principala consta in realizarea de proiecte atat pentru constructii civile: locuinte individuale, locuinte cuplate, locuinte colective, case cu mansarda, case de vacanta, pensiuni, moteluri, cladiri de birouri, spatii comerciale, sedii administrative, cat si pentru constructii industriale: hale de productie, hale de depozitare, benzinarii, statii de epurare si pompare. Pe langa acestea realizam si proiecte pentru demolare, refaceri volumetrice, extindere, mansardare, modificari,
Serviciile oferite cuprind intreg procesul de proiectare al unei investitii, de la stabilirea temei de proiectare si pana la detalierea solutiilor adoptate, inclusiv urmarirea directa a executiei si solutionarea prin schite a modificarilor aparute in timpul acesteia, precum si intocmirea tuturor documentatiilor sau studiilor necesare pentru obtinerea avizelor si a autorizatiei de construire sau demolare.Va vom oferi consultanta in ceea ce priveste stabilirea temei de proiectare astfel incat solutia aleasa sa fie cea mai optima din punct de vedere structural si financiar.
Proiectarea asistata de calculator va poate oferi o imagine 3D asupra constructiei si va poate ajuta in alegerea si compartimentarea corecta a spatiilor.
Proiectele prezentate pe acest site reprezinta o parte a activitatii noastre desfasurate pana acum. Veti putea gasi proiecte de case construite atat pe amplasamente normale, cat si pe terenuri inguste sau cu calcane.
PREZENTARE B******************************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
B******************************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: proiecte case - proiectare arhitectura - planuri case

ULTIMELE PRODUSE ALE BIROU INDIVIDUAL DE ARHITECTURA OPREA G. GABRIEL ADRIAN

Oferta firmei BIROU INDIVIDUAL DE ARHITECTURA OPREA G. GABRIEL ADRIAN nu contine nici un produs sau serviciu
BIROU INDIVIDUAL DE ARHITECTURA OPREA G. GABRIEL ADRIAN ESTE INSCRISA IN