Inscrie firma »
 

Prezentare S***************

Societatea Sc Manumaris Srl a fost infiintata in anul 2012 si are ca si domeniu principal de activitate amenajarea de sali de nunta.
Venim in intampinarea cuplurilor interesate cu urmatoarele servicii: decorare cu huse pentru scaune si fete de masa (culoarea dorita), aranjamente masa prezidiu si pentru mesele invitatiilor (pe suporti de fier forjat sau sticla/ flori naturale sau pene de strut), aranjamente pentru masina, buchete de mireasa, nasa si domnisoare de onoare (modele diversificate, iar la cerere se pot reproduce modelele de buchete dorite), cocarde si corsaje (flori naturale sau artificiale), lumanari cununie si botez (de inchiriat suport pentru lumanarile de cununie si buchetul de mireasa), perinute de verighete, cutie sau cos pentru bani, invitatii de nunta (modele diversificate), marturii pentru nunta si botez, sticle de tuica personalizate (sticla sau plastic).
De asemenea preluam la sediul firmei comenzi pentru sticle de tuica personalizate in functie de cererea clientului. Imagini cu sticle de tuica pot fi gasite pe site-ul nostru.
In completare la serviciile mai sus mentionate va mai putem oferi: fantana de ciocolata sau sampanie, sculpturi de fructe, lansari de porumbei pentru biserica, focuri de artificii pentru exterior si interior, iar la cererea clientilor si alte servicii personalizate.
Pentru mai multe detalii si o oferta de pret va asteptam la sediul firmei unde vom stabili impreuna un pachet personalizat in functie de necesitatile fiecarui cuplu.
Incercam sa facem impreuna cu clientii care ne calca pragul din vise realitate. Contactati-ne si va vom oferii servicii de neuitat.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
25 712 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: STICLE PET - sticle tuica NUNTA - nunti bihor

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MANUMARIS SRL

STICLE TUICA NUNTA MODEL PLOSCASTICLE TUICA NUNTA MODEL PLOSCA
Sticle tuica nunta model plosca
Sticla tuica model plosca (0.85 ron) de 330 ml + eticheta personalizata (0. 35 ron). Modele etichete gasiti pe site. ...
RON 1.20
STICLA TUICA TRIUNGHI 500 MLSTICLA TUICA TRIUNGHI 500 ML
Sticla tuica triunghi 500 ml
Sticla tuica model triunghi (0.85 ron) de 500 ml + eticheta personalizata (0.35 ron) Modele etichete gasiti pe site. ...
RON 1.20
STICLA TUICA VOTCA MIC 200 MLSTICLA TUICA VOTCA MIC 200 ML
Sticla tuica votca mic 200 ml
Sticla tuica model votca mic (0.85 ron) de 200 ml +eticheta personalizata (0. 35 ron) Modele etichete gasiti pe site. ...
RON 1.20
STICLA TUICA MODEL INIMIOARASTICLA TUICA MODEL INIMIOARA
Sticla tuica model inimioara
Sticla tuica model inimioara (0.85 ron) de 330 ml cu eticheta personalizata (0.4 ron). Modele etichete gasiti pe site. ...
RON 1.20
Sticla pt tuica nunta personalizataSticla pt tuica nunta personalizata
Sticla pt tuica nunta personalizata
1. Sticla tuica model triunghi (0.85 ron) de 500 ml cu eticheta personalizata (0.35 ron) 2. Sticla tuica model ...
RON 1.20