Inscrie firma »
 

Prezentare C******************

Creative Web Design ofera o gama larga de servicii de la realizarea de pagini web, optimizare SEO pana la crearea de bannere, logo-uri, sloganuri, sigle si site-uri de prezentare sau magazine online.

Poti apela cu incredere la noi cu orice problema legata de acest domeniu iar noi iti vom pune la dispozitie cea mai buna solutie pentru rezolvarea acesteia.

Serviciile pe care ti le punem la dispozitie garanteaza faptul ca afacerea ta nu va mai fi trecuta cu vederea de catre clientii si prospectii tai.

Indiferent daca ai nevoie doar de un simplu website de prezentare sau de un portal complex, noi iti vom oferi exact ceea ce ai nevoie - un website de calitate, estetic, util, care sa iti aduca mai multi clienti si vizitatori - in cel mai scurt timp posibil si la un raport calitate/pret exceptional!

De ce sa alegi Creative Web Design?

Creative Web Design nu ofera doar servicii complete de design si promovare, ci vine cu o viziune noua, profesionala si creativa asupra afacerii tale. Pentru noi fiecare proiect, fiecare website realizat este privit ca o unealta ce ne ajuta clientii sa obtina succesul in afaceri.

Facem mai mult decat a da nastere unui website, dezvoltam atitudinea si imaginea firmei tale, construim un proiect pregatit sa iti aduca mai multi clienti si mai multe vanzari, devenind astfel un partener de incredere al afacerii tale, ce te ajuta sa ai succes si impact.

Servicii Creative Web Design: web design, optimizare seo, creare siteuri de prezentare bucuresti, magazine online, portaluri, promovare online, grafica publicitara.

Creative Web Design reprezinta brandul firmei Vasile A. Gabriel I.I.

Despre web design si ce reprezinta el:

Prin design web (din engleza de la web design) se intelege in general realizarea de situri web, de la momentul conceperii structurii si interfetei grafice si pana la finalizarea programarii si introducerea propriu-zisa a datelor care alcatuiesc continutul sitului - imagini, text, fisiere si alte elemente.

Primul designer web a fost chiar inventatorul www-ului, Tim Berners Lee, care a publicat primul site din istorie in anul 1991. La inceput siturile nu erau nici pe departe atat de complexe si incarcate grafic cum sunt in prezent, limbajul utilizat - HTML - fiind nu prea puternic si permitand numai o serie limitata de formatari, precum si inserarea de linkuri, pentru a putea "lega" paginile intre ele, designul web fiind, de fapt, mai mult "programare" web.

In prezent preocuparea pentru aspectul grafic al siturilor, devenite puternice instrumente comerciale si publicitare, justifica in intregime denumirea de "design web", iar tehnologiile utilizate s-au diversificat si au devenit din ce in ce mai complexe.

Companiile care produc situri lucreaza cu angajati specializati pentru fiecare etapa a dezvoltarii unui site, de la stadiul de conceptie grafica la programare si editare de continut pentru SEO (Search Engine Optimization - optimizarea siturilor pentru motoarele de cautare).

Site-urile actuale sunt din ce in ce mai mult axate pe animatie interactiva si dinamism, aceste deziderate fiind indeplinite de exemplu de cunoscutul program Adobe Flash, precum si de alte programe aparute dupa acesta, care pot genera automat fisiere animate de diverse formate.
PREZENTARE C******************
MEMBRU
GRATUIT
C******************
5 518 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: web design - creare site - magazin online

ULTIMELE PRODUSE ALE CREATIVE WEB DESIGN

Magazin Online PersonalizatMagazin Online Personalizat
Magazin online personalizat
Magazin Online Personalizat -- Functionalitati generale --  Design complet, modern, personalizat si ...
RON 1.00
Site De PrezentareSite De Prezentare
Site de prezentare
Site-uri de prezentare usor de administrat Fie ca e vorba despre site-uri pentru cabinete medicale, site-uri pentru ...
RON 1.00
Web Design PersonalizatWeb Design Personalizat
Web design personalizat
Web Design Personalizat  Interfata de administrare moderna si personalizata o Permite adaugare oricate pagini, ...
RON 1.00
Creare Site pe Mobil si TabletaCreare Site pe Mobil si Tableta
Creare site pe mobil si tableta
Conceptul de Responsive Design se refera la capacitatea unui website de a se adapta la diferite rezolutii si dispozitive ...
RON 1.00
Creare Site-uri WebCreare Site-uri Web
Creare site-uri web
Personalizare Fiecare website este unic. Are un scop unic si necesita un design unic. In fond, cine nu vrea sa fie ...
RON 1.00
Web DesignWeb Design
Web design
Creative Web Design nu ofera doar servicii complete de web design si promovare, ci vine cu o viziune noua, profesionala ...
RON 1.00
Magazin Online StandardMagazin Online Standard
Magazin online standard
Primiti un magazin online "la cheie", cu panou de administrare al continutului cu ajutorul caruia Dvs. veti administra ...
EUR 190.00
Web Design StandardWeb Design Standard
Web design standard
Majoritatea firmelor de web design pur si simplu va cer un pret fara sa va specifice cu exactitate ce va ofera si ...
EUR 115.00
WEB DESIGN - CREARE SITE BUCURESTIWEB DESIGN - CREARE SITE BUCURESTI
Web design - creare site bucuresti
De ce sa iti faci un site web cu ajutorul Creative Web Design? Creative Web Design nu ofera doar servicii complete de ...
RON 1.00
Servicii Web DesignServicii Web Design
Servicii web design
Creative Web Design ofera o gama larga de servicii de la realizarea de pagini web, optimizare SEO pana la crearea de ...
RON 1.00