Zahar bio vanilat
Producator: RufPrezentare Zahar bio vanilat
Zahar bio vanilat
Gramaj: 8g
Producator: Ruf
Tort fara gluten de zmeura cu smantana
Ingrediente pentru 12 bucati:
Pentru aluat:
3 oua150g de zahar1 plic de zahar vanilat150g de migdale macinate50g amidon de porumbPentru crema:
2 plicuri de gelatina750g de zmeura100g de zahar500g de branza dulce slaba450ml de smantanaIn plus: unt pentru forma de copt
Se pune hartie de copt intr-o forma. Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade. Ouale se bat cu 3 linguri de apa fierbinte, pana se formeaza o spuma. Treptat, se adauga zaharul si zaharul vanilat. Se amesteca migdalele si amidonul de porumb, apoi se amesteca treptat cu ouale cu zahar. Aluatul se toarna in forma si se scoace 20-25 de minute. Se scoate din forma si se lasa la racit.
Gelatina se prepara conform indicatiilor de pe ambalaj. Se incalzeste intr-o oala. Se alege zmeura, si se spala cu grija. O parte din zmeura se pune deoparte pentru ornare, restul se zdrobeste. In piureul rezultat se incorporeaza zaharul si branza. Doua linguri de branza se amesteca cu gelatina lichida, apoi gelatina se toarna peste amestecul de branza. Smantana se bate bine, si se pastreaza cinci linguri pentru ornare. Restul se amesteca cu compozitia de branza si zmeura.
Se face un cerc ( din hartie etc. ) in jurul tortului, si inauntru se toarna amestecul de branza cu zmeura. Ideal este ca tortul sa stea peste noapte in frigider. A doua zi se indeparteaza cercul de sustinere. Tortul se orneaza cu buline de smantana si zmeura.
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: