Faina integrala de orez 1kg
Producator: SolarisPrezentare Faina integrala de orez 1kg
Faina integrala de orez 1kg
Boabe de orez macinatepe moara cu pietre, la viteza mica, asigurand astfel proprietati superioare fata de macinarea pe moara industriala.
Gramaj: 1000g
Producator: Solaris
Briose - chifla fara gluten
Ingrediente pentru 12 bucati:
Faina de hrisca: 100g
Faina de orez: 200g
Faina de cartofi: 200g
Sare de mare: 1 varf de cutit
Oua: 4 bucati
Zahar: 3 linguri
Lapte caldut: 125 ml
Drojdie proaspata: 1 cub
Cubulete de unt: 150g
Smantana: 2 linguri
Galbenusuri: 2
Unt pentru uns formele
Faina de hrisca, faina de orez si cu cea de cartofi se amesteca cu sarea intr-un castron. Intr-un alt castron se bat ouale si zaharul, pana devin spuma. Se adauga amestecand laptele si drojdia faramitata. Compozitia rezultata se adauga treptat peste faina si se amesteca pana se obtine un aluat uniform.
Cuptorul se preincalzeste la 50 de grade, apoi se opreste. Castronul cu aluat se asaza in cuptor si se acopera cu un prosop de bucatarie; aluatul se lasa 30 de minute la dospit. Se scoate castronul din cuptor si se adauga untul. Aluatul se imparte in compartimentele unse ale tavii pentru briose, apoi se lasa inca 50 de minute in cuptor, la dospit.
Tava cu briose ( si prosopul ) se scoate din cuptor, iar acesta se incalzeste la 200 de grade. Se introduce un vas cu apa, iar briosele se pun la copt timp de 10 minute, pe gratarul din mijloc. Se ung cu amestecul de oua si smantana si se mai lasa inca 10 minute la copt, la 170 de grade.
Timp de preparare: Aproximativ 20 de minute plus timp de dospire de 80 de minute si timp de coacere 20 de minute.
Tag-uri: Faina integrala de orez 1kg, fainuri, orez, cereale, seminte, fainuri integrale, orez integral, cereale naturale, seminte naturale, orez natural, produse naturale, boabe de orez, alimente naturale, mancare naturala, produse Solaris, producator Solaris
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: