Drojdie bio fara gluten
Producator: PuralPrezentare Drojdie bio fara gluten
Drojdie bio fara gluten - J0622M
Ingrediente : drojdie* proaspata deshidratata
* din agricultura ecologica
Mod de utilizare : Amestecati continutul plicului cu faina. A nu se amesteca direct cu apa.
Gramaj : 9g
Continutul unui plic este suficient pentru 500g faina.
Chifle fara gluten
Ingrediente pentru 12 bucati:
Faina fara gluten: 450gAmidon de tapioca: 50gTarate de psyllium: 1 linguritaSare: 1/2 linguritaDrojdie uscata: 1 plicZahar: 1 linguritaBranza dulce slaba: 100gHidoxid de sodiu: 3 linguri Sare de mare pentru presarat: 2 linguriAmestecati intr-un castron faina cu amidonul, taratele de psyllium si sarea. Se face o adancitura in mijloc si se adauga drojdia si zaharul. Se toarna 100ml de apa calduta in adancitura, se amesteca cu putina faina si se lasa 5-10 minute la dospit. Apoi se adauga branza si 250ml de apa calduta, si se framanta pana cand se obtine un aluat omogen. Acesta se lasa 10 minute acoperit la temperatura camerei, apoi se amesteca inca o data.
Din aluat, cu mainile umede se modeleaza chifle. Cuptorul se preincalzeste scurt la 50 de grade, apoi se opreste. Hidroxidul de sodiu se dilueaza cu apa intr-un bol de portelan. Chiflele se scufunda in lesie pe o lingura pentru spuma, si apoi se aseazzaintr-o tava captusita cu hartie de copt. Se presara sare.
Chiflele se lasa 15 minute in cuptor la dospit, apoi se scot.
Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade. Chiflele se cresteaza pe diagonala cu un cutit si se lasa la copt 15-20 de minute pe gratarul din mijloc.
Timp de preparare: Aproximativ 30 de minute plus timp de dospire 35 de minute si timp de coacere 15-20 de minute.
Tag-uri: Drojdie bio fara gluten, drojdie fara gluten, drojdie proaspata deshidratata, produse bio, alimente bio, mancare bio, paine fara gluten, paine de casa, prajituri, organic, ecologic, natural, bio ,Pural, produse Pural, producator Pural
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: