Inscrie firma »

S*****************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*****************************************

INSOFT Development & Consulting este o companie privata, din Romania, care activeaza in domeniul IT&C pe piata locala si internationala inca din anul 2008. Evolutia si dezvoltarea constanta sunt cele doua elemente principale care au asigurat companiei una dintre pozitiile de top in randul companiilor de IT&C din Romania si care au contribuit la castigarea increderii clientilor si partenerilor cu care INSOFT colaboreaza.

Avantajul competitiv care este pus la dispozitia colaboratorilor se refera la know-how-ul, calitatea si experienta deosebita a echipelor de specialisti din cadrul companiei. Valorile care se afla la baza echipei INSOFT cat si in stabilirea parteneriatelor de incredere, bazate pe performanta si profesionalism, sunt: relatiile de durata; valoarea echipei; inovatia si creativitatea; cercetarea si dezvoltarea si responsabilitatea sociala.

INSOFT Development & Consulting pune la dispozitia clientilor o gama extinsa de solutii informatice adresate domeniului guvernamental, educational, sanatatii si mediului de afaceri, compania fiind unul dintre principalii integratori de sisteme informatice complete din Romania.

Portofoliul companiei cuprinde aplicatii software personalizate si dezvoltate pe baza celor mai noi si performante tehnologii; portaluri web de mare anvergura; solutia completa de eLearning -learnIN; IEP (INSOFT Enterprise Portal); Blink EMS (Education Management System); INVALUE (solutie pentru gestionarea competentelor in vederea incadrarii in standarde ocupationale); DMS (document management system), GIS (geographic information system), BI (business intelligence) si servicii de consultanta adresate mediului de afaceri si segmentului de management.
PREZENTARE S*****************************************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************************************
1 079 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: software - e-learning - portal software

ULTIMELE PRODUSE ALE SC INSOFT DEVELOPMENT & CONSULTING SRL

LearnINLearnIN
Learnin
learnIN -solutie completa de eLearning Suita de solutii learnIN include aplicatii integrate de eLearning dezvoltate ...
LearnINLearnIN
Learnin
learnIN –solutie completa de eLearning Suita de solutii learnIN include aplicatii integrate de eLearning ...