Inscrie firma »
 

Prezentare S***************

Societatea Comerciala ALPEBOCOM a fost infiintata in anul 2004. Inca de la inceput s-a axat pe lucrari de constructii civile si industriale, lucrari de telecomunicatii, retele si instalatii interioare. Compania s-a angajat intr-un proces de dezvoltare dinamica, focalizata pe construirea unui sistem care sa produca pe termen lung, solutii promte, adaptate la nevoile clientilor. Specificul companiei consta in capacitatea de a intelege prin relatia cu clientul, nu un contact rigid, finalizat printr-un act de vanzare-cumparare a unui pachet de servicii, ci o permanenta interfata constructiva, care transforma partenerii in prieteni si colegi, pe o perioada indelungata.
SC ALPEBOCOM SRL ofera stabilitate si echilibru intr-un mediu economic imprevizibil si preia din sarcina dumneavoastra acele cantitati si domenii in care demonstreaza prin fapte, profesionalism, seriozitate si responsabilitate. Rezolvarea oricarei probleme implica o organizare specifica si o abordare structurala, care sa conduca la solutia optima.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
942 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: constructii civile - constructii industriale - constructii civile si industriale

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ALPEBOCOM SRL

Proiectare si executie constructii civileProiectare si executie constructii civile
Proiectare si executie constructii civile
SC ALPEBOCOM SRL ofera stabilitate si echilibru intr-un mediu economic imprevizibil si preia din sarcina dumneavoastra ...