Inscrie firma »

S*************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*************************

VODUM INTERNATIONAL si-a stabilit ca obiectiv principal asigurarea la standarde europene a activitatii de administrare a proprietatii, urmarind astfel asigurarea, protejarea si cresterea calitatii vietii, a confortului propretarilor, a securitatii acestora, avand misiunea de a optimiza cheltuielile, de a diminua si elimina pierderile si bineinteles de a creste valoarea imobilului si de a o mentine pe o perioada cat mai indelungata de timp, toate acestea printr-un management performant al proprietatii.

VODUM INTERNATIONAL, prin conducerea sa, poarta intreaga raspundere fata de derularea in cele mai bune conditii a contractului de administrare a imobilului si fata de functionalitatea si integritatea elementelor proprietatii comune, fata de mijloacele materiale ale asociatiei de proprietari si de utilizarea in bune conditii a acestora. Administrarea se face cu personal specializat, angajat .
Experienta intregului colectiv al firmei in domeniul administrarii imobilelor, profesionalismul si responsabilitatea acestuia in rezolvarea problemelor cu care se confrunta proprietarii de imobile in fiecare zi, ne permit sa oferim servicii de inalta calitate in activitatea pe care o desfasuram.

VODUM INTERNATIONAL are angajat numai personal cu experienta in administrarea imobilelor, absolventi de studii superioare juridice si/sau economice.
Ca o concluzie, va recomandam sa apelati la specialisti. In calitatea noastra de specialisti ai imobilelor va garantam administrarea specializata, serioasa si sigura a proprietatii dumneavoastra.

Cu serviciile noastre acoperim toate domeniile de responsabilitate ale imobilului in care locuiti fie in calitate de proprietar, fie in calitate de chirias, pentru toate tipurile de proprietati:
Asociatii de Proprietari;
Zone Rezidentiale;
Vile si apartamente individuale;
Spatii de birouri;

Ca parte a unui management al proprietatii vom avea grija de toate sarcinile de gestionare rezultate. Astfel, sarcinile pe care ni le asumam includ:
organizarea spatiului imobilului;
organizarea financiara;
contabilitatea de proprietate;
managementul creantelor;
controlul operatiunilor tehnice si a infrastructurii.

Pentru a asigura profitabilitatea portofoliului dumneavoastra, noi pregatim decizii de politica imobiliara (de vanzare, de mentinere, de investitii, de dezvoltare) a imobilelor aflate in proprietatea dumneavoastra. In plus, va sprijinim in imbunatatirea proprietatii - desigur, intotdeauna o perspectiva orientata spre venit.
Pentru vanzarile de imobile noi ne ocupam de pregatirea documentatiei si evaluarea proprietatii.

Controlul de risc si inchirierea imobilului de catre Vodum International sunt, de asemenea, parte din cotidianul de afaceri, cum ar fi gestionarea proprietatilor imobiliare individuale (vile si apartamente) .
In zona de consultanta, vom verifica cu tine si pentru tine in avans toate constructiile de baza, aspectele tehnice, de infrastructura si comerciale legate de portofoliul aflat in prezent si va sugeram solutii. Aceasta poate include, de exemplu, consiliere cu privire la urmatoarele:

Cautare proprietate;
Asistenta juridica de specialitate;
Consultanta financiara si testare economica (proprietate individuala sau portofolii intregi);
Utilizarea conceptelor de proprietate imobiliara;
Avize ale administratiilor publice locale sau nationale;
Incheierea contractelor de management;







In plus, oferim urmatoarele servicii:
Rapoarte preliminare anuale ;
Negocierea acordurilor (de la primul contact pana la finalizare);
Comandarea de studii privind comercializarea la scara locala de proprietati imobiliare comerciale;
Studii privind modificarile de utilizare;
Asigurarea managementului proprietatii inclusive managementul financiar;
Colectare / compararea produselor de asigurare impotriva daunelor pe piata real estate - specific;
Sprijin pentru solutionarea cererilor de despagubire de asigurare
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
460 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: CURATENIE - ADMINISTRARE IMOBIL - CURATENIE IMOBIL

ULTIMELE PRODUSE ALE SC VODUM INTERNATIONAL SRL

Oferta firmei SC VODUM INTERNATIONAL SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC VODUM INTERNATIONAL SRL ESTE INSCRISA IN