Inscrie firma »
 

Prezentare R**********

DB Schenker Romtrans - Noua forta din Romania!

Conectarea eficienta a competentei locale la reteaua globala.

De la sfarsitul anului 2008 cel mai mare furnizor de servicii logistice si de transport din Romania, Romtrans, apartine retelei DB Schenker.

Reteaua globala DB Schenker, serviciile sale de inalta calitate, inovatiile sale in IT si puternica baza financiara de care dispune sunt acum completate cu densa retea nationala si traditia indelungata de care beneficiaza Romtrans.

Clientii profita de doua ori de pe urma acestei achizitii si a nou formatei companii DB Schenker Romtrans: in primul rand, datorita unei dense retele de puncte de lucru raspandite pe intreg teritoriul Romaniei si, in al doilea rand, datorita conexiunilor extinse catre toate regiunile economice din Europa si din intreaga lume.

Nimeni nu ofera o mai buna prezenta pe piata din Romania: cu 10 sucursale si 80 de birouri in toate regiunile tarii, DB Schenker Romtrans acopera perfect piata nationala.

Pana la sfarsitul anului 2008, momentul fuziunii cu Romtrans, DB Schenker avea 150 de angajati in sucursalele din Romania. Astazi numarul a crescut la 1,300! Aceasta demonstreaza ca potentialul furnizorului de logistica si implicit al clientilor sai, s-a marit considerabil odata cu cresterea numarului personalului angajat.

Oricand este nevoie in Romania de un puternic partener pentru solutii logistice nationale si internationale, firma DB Schenker Romtrans nu poate fi trecuta cu vederea.

Portofoliul nostru de servicii include transporturi terestre nationale si internationale precum si expertiza in expeditiile feroviare si maritime de marfuri, impreuna cu solutii logistice complete.
PREZENTARE R**********
MEMBRU
GRATUIT
R**********
339 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: transport international - transport romania austria - transport

ULTIMELE PRODUSE ALE ROMTRANS SA

Oferta firmei ROMTRANS SA nu contine nici un produs sau serviciu
ROMTRANS SA ESTE INSCRISA IN