Inscrie firma »

S*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************

Numele, sigla, imaginea, locatia...da, sunt noi. Dar experienta am inceput sa acumulam inca din 2001, cand am inceput sa participam la cursele de motocross din tara si din strainatate.

Mecanicii echipei Top Cross TCS Ionut Patulea, Babiuc Florin si Nuta Florin au cumulat o experienta de peste 5 ani in competitiile interne si internationale de motocross. Pe parcursul timpului, s-au dovedit a fi mecanici cu responsabilitate, acest lucru reflectandu-se si in rezultatele sportivilor care nu au abandonat din probleme tehnice. Mai mult, Ionut Patulea este un mecanic bine cunoscut in lumea motociclistilor, el avea avand o vasta experienta anterioara in servisarea motocicletelor de strada.

Mecanicii echipei au absolvit un curs sustinut de Hendrik Nolting, un specialist in domeniul suspensiilor WP, KYB si Showa, motiv pentru care. de-a lungul timpului, ei au fost foarte solicitati in servisarea furcilor pentru motociclete de motocross, enduro si touring.

Stim ca succesul unui service este direct propotional cu increderea pe care clientii sai o capata in calitatea serviciilor oferite, motiv pentru care obiectivul nostru il reprezinta stabilirea unui standard inalt al calitatii serviciilor, respectat intotdeauna de catre mecanicii nostri.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
576 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: service - service moto - service motociclete

ULTIMELE PRODUSE ALE SC RAMS MOTORSPORT SRL

Oferta firmei SC RAMS MOTORSPORT SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC RAMS MOTORSPORT SRL ESTE INSCRISA IN