Inscrie firma »
 

Prezentare SC Contag SRL

Firma CONTAG, infiintata in anul 1990, desfasoara activitate de import produse papetarie pentru scoala si birou, fiind unic distribuitor pentru Romania al firmelor Jovi, Segno, Nova Rico, Arda si Gabol. De asemenea importa direct pixurile, stilourile si carioca Universal si FAP Borghini. Distribuim aceste produse in marile orase ale tarii.

Pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri, am deschis in Craiova, LIBRARIA Elena Farago, pe strada Bibescu, nr 58. Aici va punem la dispozitie o gama diversificata de rechizite scolare, carti, articole pentru scoala si birou si jucarii accentul fiind pus pe calitatea serviciilor si a produsor oferite.

De asemenea am creat un magazin virtual de papetarie unde puteti gasi produse de foarte buna calitate, in conditiile unui raport calitate - pret optim. Preturile noastre sunt preturi de IMPORTATOR, calitatea produselor indeplinind standardele impuse de Uniunea Europeana. Pentru a afla mai multe detalii despre acestea si despre modul de cumparare, va rugam vizitati sectiunea "Cum cumpar?".
PREZENTARE SC Contag SRL
LIGHT
MEMBER
SC Contag SRL
7 868 accesari
Persoana de contact: Victor Tudorascu
Adresa postala: Strada Bibescu 58
Localitate: Craiova, Dolj
Telefon: click aici 0744555410
Website:

Activitate firma: produse de papetarie - scoala birou - import papetare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CONTAG SRL

Oferta firmei SC Contag SRL nu contine nici un produs sau serviciu