Inscrie firma »

SC PANTEON INTERNATIONAL

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare SC PANTEON INTERNATIONAL

SC Panteon International SRL, fondata la inceput de mileniu cu scopul de a oferi servicii profesioniste pe piata imobiliara romaneasca si internationala, cauta solutii avantajoase pentru satisfacerea clientilor sai.Compania are ca obiect de activitate consultanta, investitii si tranzactii in domeniul imobiliar si al turismului, avand personal calificat in arhictectura, proiectare,urbanism,constructii.Toate aceste domenii de activitate ale societatii beneficiaza si de asistenta juridica. Pana in prezent am fost capabili sa ne dezvoltam propria filozofie si propriile noastre principii de afaceri.
Membrii echipei Panteon International se identifica cu obiectivele companiei fiind devotati valorilor fundamentale ale firmei: servicii de inalta calitate profesionala, integritate, respect, demnitate si nu in ultimul rand munca in echipa.
Astfel, rezultatele nu au incetat sa apara, Panteon International castigandu-si in timp foarte scurt, o pozitie bine consolidata printre companiile imobiliare si de turism ce actioneaza pe piata Bucurestiului, printre colaboratorii nostri numarandu-se reprezentanti ai unor puternice companii straine, dar si firme solide cu capital romanesc.
Beneficiind de o echipa tanara, motivata si bine pregatita profesional, oferim consultanta calificata in vederea realizarii de tranzactii avantajoase pentru clientii nostri, investitii sigure si foarte profitabile in timp.
PREZENTARE SC PANTEON INTERNATIONAL
LIGHT
MEMBER
SC PANTEON INTERNATIONAL
2 805 accesari
Persoana de contact: Ioan Cucea
Adresa postala: Grigore Alexandrescu, Nr.46, sector 1
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 5691494 ; 0722617217
Fax: 5691494
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta constructii

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PANTEON INTERNATIONAL

Oferta firmei SC PANTEON INTERNATIONAL nu contine nici un produs sau serviciu