Inscrie firma »

S*********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************************

Smart BUSINESS & EVENTS, este furnizor de formare profesionala ce reuneste specialisti din domeniul achizitiilor publice si al managementului de proiect si vine in intampinarea companiilor private din Romania precum si a institutiilor publice ce doresc un partener in dezvoltarea profesionala si nu numai.
In acelasi timp ofera pregatire profesionala companiilor sau institutiilor inscrise in Sistemul Electronic de Achizitii Publice – SEAP cat si viitorilor utilizatori ai SEAP.
Experienta de peste 9 ani a personalului din domeniul achizitiilor publice precum si experienta de peste 5 ani in managementul de proiect sunt baza unui management eficient si orientat spre calitate.
Serviciile oferite de firma noastra vizeaza oferirea de solutii viabile de consultanta si instruire, aplicabile in mediul de afaceri romanesc. Se propun clientilor noi perspective de organizare interna si de dezvoltare de noi competente pentru atingerea performantelor organizationale dorite.
Optiunile noastre sunt cuprinzatoare si variate, apte sa va procure un avantaj net intr-o piata destul de complexa si dificila.
PREZENTARE S*********************************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************************
3 532 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: SEAP - CURSURI - ACHIZITII PUBLICE

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SMART BUSINESS & EVENTS SRL

Oferta firmei SC SMART BUSINESS & EVENTS SRL nu contine nici un produs sau serviciu