Inscrie firma »

S****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S****************************

S.C. INDUSTRIAL MONTAJ GRUP S.R.L. este o societate comerciala cu raspundere limitata, cu capital romanesc 100% privat, infiintata in anul 2005, avand ca obiect principal de activitate productia de rezervoare, cisterne si containere metalice.
S.C. INDUSTRIAL MONTAJ GRUP S.R.L. se adreseaza in special industriei chimice si petrochimice, precum si sectorului energetic, furnizand solutii tehnologice si produse destinate activitatilor cu caracter industrial.

Activitatea intreprinderii se realizeaza pe patru mari directii: fabricare, montaj, reparatii si comert.
In ceea ce priveste activitatea de productie, S.C. INDUSTRIAL MONTAJ GRUP S.R.L. s-a axat pe fabricarea recipientelor metalice, fabricarea structurilor metalice simple sau complexe si prefabricarea conductelor metalice.
In cazul activitatilor de montaj si reparatii intreprinderea realizeaza montajul si reparatiile pentru toate produsele din linia de fabricatie, precum si pentru alte produse de gen.
In privinta ultimei directii de activitate a societatii, comertul, S.C. INDUSTRIAL MONTAJ GRUP S.R.L. este distribuitor de produse metalurgice din inox si otel carbon si distribuitor national de produse chimice.
PREZENTARE S****************************
MEMBRU
GRATUIT
S****************************
260 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: industrie - industrie metal

ULTIMELE PRODUSE ALE SC INDUSTRIAL MONTAJ GRUP SRL

Oferta firmei SC INDUSTRIAL MONTAJ GRUP SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC INDUSTRIAL MONTAJ GRUP SRL ESTE INSCRISA IN