Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

S.C. Experience Source S.R.L. este o companie cu vasta experienta in domeniul protectiei si securitatii, dispunand de produse, servicii si tehnici de ultima generatie. Solutiile profesionale de securitate pe care le oferim clientilor nostrii consta in: sisteme de efractie, sisteme control acces, supraveghere video, sisteme antiincendiu, sisteme de comunicatii date si voce, sisteme de interfonie si sisteme video-interfoane.
Echipa Experience Source este specializata in consultanta, proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate finalizand, de-a lungul timpului, proiecte complexe pentru firme renumite si institutii importante, atat din judetul Gorj, cat si din alte judete.
Suntem intr-un continuu proces de profesionalizare a serviciilor pe care le oferim, de aceea, cautam produse care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostrii, de la producatori renumiti.
Obiectivul principal al firmei noastre este acela de a promova tehnologie de varf si solutii pentru sisteme de securitate care sa asigure clientilor nostrii imbunatatirea, eficientizarea si cresterea gradului de protectie. Criteriile pe care se bazeaza activitatea noastra sunt: profesionalism, promptitudine, integritate, onestitate, seriozitate si corectitudine.
Lucrarile executate beneficiaza de garantia si expertiza personalului calificat in domeniu. Se asigura servicii complete post instalare: suport tehnic, mentenanta periodica, interventii in regim de urgenta, upgrade si update in raport cu necesitatiile beneficiarului. In baza contractului de mentenanta, clientii nostrii beneficiaza de verificari periodice complete ale sistemelor, in functie de rezultatul evaluarii de risc: lunar, trimestrial, semestrial sau anual.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
186 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: alarma - tvci - cctv

ULTIMELE PRODUSE ALE SC EXPERIENCE SOURCE SRL

Oferta firmei SC EXPERIENCE SOURCE SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC EXPERIENCE SOURCE SRL ESTE INSCRISA IN