Inscrie firma »
 

Prezentare S*********

Obiectul de activitate al Turnatoriei Mae este elaborarea si turnarea fontei (EN-GJL 200) si a aliajelor neferoase pe baza de Al (aluminiu) si Bz (bronz). Complexitatea si calitatea produselor noastre acopera variate sectoare de activitate civila si industriala.
Turnatoria Mae este numele unei echipe formate in decursul a mai bine de 20 de ani de activitate. Experienta acumulata in acest timp a ajuns sa ne defineasca pe piata de profil printr-o seriozitate desavarsita. Atentia fata de client si calitatea produselor recomanda Turnatoria de fonta Mae ca partenerul de incredere al afacerii dumneavoastra. Punctualitatea si profesionalismul sunt valorile in care credem.
Puteti vedea o serie de produse turnate din fonta integral, sau ce contin elemente turnate din fonta, cum sunt cele din categoria mobilier urban si de gradina, accesand pagina de produse. Daca sunteti interesati de un anumit produs va invitam sa ne contactati prin orice metoda va este mai la indemana. Vom fi bucurosi sa va oferim toate informatiile solicitate.
PREZENTARE S*********
MEMBRU
GRATUIT
S*********
675 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: fonta - turnatorie fonta - soba fonta

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MAE SRL

Oferta firmei SC Mae SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC MAE SRL ESTE INSCRISA IN