Inscrie firma »

S*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************

SC Kreativ Project SRL este o firma de consultanta specializata in managementul proiectelor, in obtinerea fondurilor financiare necesare sustinerii programelor de investitii propuse de clientii nostri. Ca consultanti suntem prezenti pe piata finantarilor nerambursabile din anul 2003, astfel, dispunem de o vasta experienta in obtinerea finantarilor.

Impreuna cu clientii nostri parcurgem intregul ciclu al unui proiect, de la proiectare la implementare. O importanta deosebita acordam obtinerii finantarii atat nerambursabile si/ sau a celei rambursabile. Dorim ca clientii nostri sa atraga fondurile cu cheltuieli minime, si sa le utilizeze cu maxima eficienta.

Scopul nostru este sa oferim pachete de servicii intregrate, din acest motiv colaboram cu ateliere de proiectare (arhitectura, instalatii), firme de consultanta specializate in domeniul implementarii si certificarii sistemelor de management, banci comerciale, institutii de leasing si asigurari, cu furnizori de echipamente si instalatii tehnologice. Motivatia noastra in ofertarea de pachete de servicii este reducerea riscului, a neplacerilor in perioada de implementarea a proiectului, si maximalizarea succesului.

Clientii nostri sunt intreprinderi mici si mijlocii, autoritatile publice locale, asociatii de dezvoltare intercomunitara.

Va oferim posibilitatea de a lucra impreuna cu specialistii nostri in echipa, pentru ca suntem convinsi ca SOLUTIILE TREBUIE SA LE GASIM IMPREUNA!
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
2 854 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: consultanta - finantare nerambursabile - achizitii publice

ULTIMELE PRODUSE ALE SC KREATIV PROJECT SRL

Magazin mobilMagazin mobil
Magazin mobil
Vindem magazine mobile, ideale pentru comercializarea produselor de patiserie, paine, pizza, fast-food, bautiri si alte ...
EUR 31500.00
SC KREATIV PROJECT SRL ESTE INSCRISA IN