Inscrie firma »

S*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************

Sa comunici o atitudine, sa stii ce inseamna profesionalismul, sa fii prompt, sa dai dovada de seriozitate, de onestitate si sa gasesti echilibrul dintre forta fizica si cea psihica.
Aceasta este DEFINITIA SIGURANTEI asa cum o intelegem noi, cei de la U.P.G. Security SRL.
Suntem receptivi la nevoile fiecarui client si facem totul cu profesionalism, respectam legea si avem grija ca si aceasta sa fie respectata.
U.P.G.Security SRL va reprezenta intotdeauna DEFINITIA SIGURANTEI transpusa corect in realitate.
SC U.P.G. Security SRL, societate romaneasca cu capital integral privat, specializata in desfasurarea activitatilor de investigatie si protectie a bunurilor si persoanelor conform cod CAEN 7460 si autorizata de catre Inspectoratul General al Politiei conform licentei de functionare nr. 1053/P sa efectueze activitati de:
- servicii de paza a obiectivelor, bunurilor, valorilor si consultanta
- servicii de paza a transporturilor de bunuri si valori si consultanta
- servicii de garda de corp si consultanta in domeniu
Societatea noastra dispune de un personal de conducere, directori coordonatori, directori zona si de executie cu experienta de 8 ani in desfasurarea acestui gen de activitate.
Experienta celor din conducerea departamentului operativ este concretizata in modul in care agentii de paza sunt selectionati: teste grila de verificare a cunostintelor specifice acestui domeniu de activitate si test psihologic.
In conditiile in care solicitantul unui post de paza nu dispune de atestat profesional, acesta poate urma cursurile de pregatire profesionala in cadrul SC U.P.G. Security SRL.
Personalul de executie (agentii de paza) astfel selectionat incepe a-si desfasura activitatea in cadrul societatii noastre numai dupa ce sunt indeplinite conditiile legale de munca, respectiv dupa ce a fost semnat si inregistrat contractul individual de munca, solicitandu-se in mod expres pentru aceasta si cazierul judiciar, ca o masura preliminara pana la obtinerea avizului organelor de politie competente, prin care acestea isi exprima acordul ca persoana nominalizata poate efectua astfel de activitati.
De asemenea, pentru o mai buna supraveghere a modului in care agentii de paza se prezinta la post, urmarindu-se prin aceasta cu prioritate tinuta si igiena personala, societatea dispune de un mijloc de transport persoane cu ajutorul caruia agentii de paza sunt adusi la locul de munca, respectiv transportati la domiciliu.
Totodata, in baza licentei de functionare nr. 1053/P, specialistii nostri va stau la dispozitie cu solutii si sugestii in vederea intocmirii planului de paza - document in baza caruia se desfasoara efectiv activitatea de paza in cadrul societatii dvs.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
908 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: securitate - servicii - paza

ULTIMELE PRODUSE ALE SC U.P.G. SECURITY SRL

Oferta firmei SC U.P.G. Security SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC U.P.G. SECURITY SRL ESTE INSCRISA IN