Inscrie firma »

S**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**************************

Compania HERICON DISTRIBUTION, societate cu capital privat romanesc, a inceput activitatea ca distribuitor autorizat al companiei ALUBEL EXPO pentru produsele: panouri sandwich (de acoperis si perete), panouri rezistente la foc (de acoperis si perete) in Arges si judetele limitrofe.
Din dorinta de a oferii la pachet furnituri complete pentru inchiderea structurilor metalice, prin experienta personalului propriu, compania HERICON DISTRIBUTION a achizitionat utilaje pentru prelucrarea tablei prin deformare la rece, realizand aproape orice forma pentru grosimi cuprinse intre 0.5 - 1.5 mm si lungimi de maxim 8 ml, dupa schita clientului.
HERICON DISTRIBUTION produce si comercializeaza tabla cutata, accesorii de finisare si profile din tabla, orice culoare, pentru hale industriale, complexuri zootehnice, industria alimentara, showroom-uri, case.
Prin promtitudine, calitate, flexibilitatea preturilor, calitate si avind permanent in vedere cerintele clientilor am format parteneriate de incredere cu constructori consacrati.
In domeniul asistentei tehnice de specialitate consiliem, oferim solutii si servicii avand scopul de a veni in intampinarea arhitectilor si proiectantilor. Specialistii nostrii garanteaza calitatea si durata de viata a constructiilor dumneavoastra realizate cu produsele noastre.
Piata constructiilor metalice din Romania este o permanenta provocare.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
391 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sandwich - tabla - hale

ULTIMELE PRODUSE ALE SC HERICON DISTRIBUTION SRL

Oferta firmei SC HERICON DISTRIBUTION SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC HERICON DISTRIBUTION SRL ESTE INSCRISA IN