Inscrie firma »
 

Prezentare MONOVER PENSIUNE SRL

Pensiunea Monover ** din Busteni este situata intr-o zona foarte pitoreasca, pe malul raului Prahova, langa Castelul Cantacuzino. La numai doi pasi de gara si DN1, si aproape de strada ce duce catre partia de ski, va ofera conditii optime pentru odihna si recreere in toate anotimpurile. Privelistea este cu adevarat minunata, puteti admira Crucea de pe Caraiman DIN PAT!!!!

Cele 7 camere cu doua, trei sau patru locuri sunt in lambriuri de lemn stil cabana de munte si sunt mobilate in stil rustic cu note romantice, orientale. Dispune de trei grupuri sanitare, din care unul este cu cada. Bucataria si salonasul pentru servirea mesei sunt mereu la dispozitia clientilor, exista un frigider pe fiecare etaj. Balcoanele ample va permit, pe timp de iarna, sa admirati maretia peisajului montan la caldurica.

Curtea este amenajata cu masute si gratar si copiii se pot juca sub supravegherea personalului pensiunii. Pentru a completa divertismentul clientilor nostri, in sezonul estival le vom pune la dispozitie o mini-piscina si un hamac. Se pot inchiria carti, table,sah, remi, palete de bedmington. Serviciu de spalatorie si un bogat mic dejun la cerere.Palinka din partea casei. Animalele de companie sunt binevenite. Parcare in curtea Pensiunii.
PREZENTARE MONOVER PENSIUNE SRL
LIGHT
MEMBER
MONOVER PENSIUNE SRL
2 852 accesari
Persoana de contact: LILIANA CIOBANICA
Adresa postala: STRADA PRUNDULUI NR. 5
Localitate: BUSTENI, Prahova
Telefon: click aici 0244 322983
Fax: 0244 322983
Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Hoteluri, moteluri, pensiuni

ULTIMELE PRODUSE ALE MONOVER PENSIUNE SRL

Oferta firmei MONOVER PENSIUNE SRL nu contine nici un produs sau serviciu