Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

Al Bari Investment ofera servicii de dezvoltare si administrare a afacerii, management de proiect si planificare financiara, gestiunea competentelor si training pentru start-up-uri, IMM-uri si companii straine care doresc sa-si deschida o filala in Romania pentru urmarirea si executia strategiei afacerii, reducerea riscurilor operationale si de vanzari precum si garantarea rezultatelor scontate si a reusitei afacerii.

Serviciile de consultanta oferite sunt sub forma asistentei, consilierii si implementarii sau executiei in probleme de management general si afaceri. Domeniile de afaceri vizate cu aceste servicii sunt planificarea strategica si organizationala a afacerii, administrarea afacerilor, finantarea si bugetarea afacerii si gestionarea perfromantelor angajatilor. Livrabile acestor servicii sunt sub forma studiilor scrise si a consilierii oferite precum si a timpului petrecut in executia proiectului.

Suntem tineri, dinamici, corecti si onesti in relatiile de afaceri, incapatanati in atingerea obiectivelor, flexibili in alegerea cailor de rezolvare dar si atenti cu resursele noastre si ale clientilor nostri.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
142 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: MANGEMENT - management de proiect

ULTIMELE PRODUSE ALE SC AL BARI INVESTMENT SRL

Oferta firmei SC AL BARI INVESTMENT SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC AL BARI INVESTMENT SRL ESTE INSCRISA IN