Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************


GYMBOLAND- LOCUL DE JOACA

Gymboland invita copii de toate varstele pentru o distractie perfecta in cel mai nou si mai mare loc de joaca din Constanta. Intr-o locatie de prima clasa, chiar in centrul CITY PARK MALL, in zona food, veti gasi un loc de joaca plin de atractii pentru copii, ultimele facilitati, jucarii antrenante si multe alte surprize - cea mai placuta experienta pentru intreaga familie! La Gymboland veti descoperi un loc de joaca uimitor cu labirinte, tobogane, tunuri cu aer, piscina cu bile colorate, doua trambuline, panza de paianjen si multe altele! Toate acestea sub atenta supraveghere a personalului nostru experimentat si instruit.

GYMBOLAND JUNGLE RUN GONFLABIL

Situat in City Park- zona Lake, Jungle Run este un joc soft in aer liber dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4-14 ani si reprezinta un centru de divertisment. Cu o lungime de 21 m, 4 m latime si 4,5 m inaltime, fiind cel mai mare gonflabil din Constanta .

Gymboland Jungle Run ofera copilului dumneavoastra o varietate de jocuri cuprinzand zone cu obstacole , tunele, zone de alergare, un mini munte de aer , zone de catarare si un tobogan de 4m.

Gymboland asigura buna dispozitie a copiilor, iar distractia este garantata!

KIDDY RIDE the walking animals

Bine ati venit, dragi calareti, noi va vom duce intr-o lume plina de cantec si voie buna, o lume in care toti copiii sunt fericiti! Vino sa vezi cele mai noi si mai frumoase animale mergatoare din Romania. Copilul tau le poate conduce singur, chiar de la 3 ani, supravegheat de personalul nostru in timp ce parintii pot sta relaxati sau chiar sa-i pozeze.

PETRECERI PENTRU COPII

Gymboland organizeaza cele mai frumoase petreceri pentru copii la preturi incredibile! Oferta noastra unica contine animatori, face-painting, modelaj din baloane , plimbari cu KIDDY RIDE - the walking animal, balon exploder, magician, fotograf si CD cu poze de la cea mai frumoasa petrecere, mancare si bautura pe placul tuturor invitatilor, distractie maxima si multe alte surprize. Gymboland si personalul sau va asteapta impreuna cu copiii sa petreceti niste momente de neuitat!
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
851 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Loc de joaca - Petreceri pentru copii

ULTIMELE PRODUSE ALE SC GYMBOLAND BLUE SRL

Oferta firmei SC GYMBOLAND BLUE SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC GYMBOLAND BLUE SRL ESTE INSCRISA IN