Inscrie firma »
 

Prezentare S.C ASI NATURE SRL

In anul 1999, la initiativa si cu participarea unui investitor elvetian, a luat fiinta societatea S.C. PROD ZIEGENTHAL BETRIEBS S.R.L., societate cu capital integral privat strain, schimbandu-si ulterior denumirea in S.C. ASI NATURE S.R.L.. Membra a unui important holding care desfasoara activitati agricole in intreaga lume, societatea si-a extins activitatea, in prezent avand puncte de lucru in judetul Sibiu in localitatile Tichindeal, Marpod si Boarta, in judetul Timis in localitatea Giulvaz, iar in judetul Arad in localitatile Firiteaz si Horia, lucrand in prezent peste 6000 de hectare de teren arabil certificate ecologic.
Cu avantajul logistic oferit de pozitia judetului Sibiu, mai precis de zona Transilvania, zona bogata in traditii vechi de secole si cu un relief propice dezvoltarii agriculturii, societatea s-a dezvoltat ca un puternic producator de cereale si produse lactate la nivel national.
Urmand exemplul celorlalte companii din holding, care au dezvoltat o productie ecologica, obtinand produse agroalimentare fara utilizarea produselor chimice de sinteza, societatea noastra s-a impus inca de la inceput pe piata prin practicarea unei agriculturi ecologice, prin productia si produsele certificate de organisme de certificare ecologica elvetiene, obtinand produse biologice de inalta calitate, recunoscute pe plan intern dar si international.
Cu sprijinul a 130 de angajati, beneficiind de pregatirea si calificarea unui personal cu o medie de varsta de 40 de ani, compania s-a impus inca de la inceput pe piata interna si externa prin branza feta ecologica produsa la standarde elvetiene, la Fabrica proprie de produse lactate din Tichindeal. Societatea are in prezent 4.500 de oi, toate certificate biologic, productia de lapte, de aproximativ 7000 litri de lapte de oaie/zi, fiind utilizata la fabricarea branzei ecologice feta. La acestea, se adauga culturile vegetale obtinute in fermele proprii cu o inalta tehnologie de asemenea certificata ecologic : grau (soiuri speciale de Dinkel), porumb, orz, ovaz, soia, triticale, floarea soarelui, sofronel, productie oferita spre export in marea majoritate.
Politica firmei este de a oferi consumatorilor produse de calitate, obtinute prin tehnologii ecologice, in fermele propii. Chiar incercam sa implementam acest concept ecologic in zonele in care suntem prezenti . In plus, dorim sa stabilim diferite forme de cooperare, inclusiv acorduri bilaterale in domenii precum agricultura, comert, cooperare internationala cu alti agenti economici din tara si strainatate.
PREZENTARE S.C ASI NATURE SRL
LIGHT
MEMBER
S.C ASI NATURE SRL
9 090 accesari
Persoana de contact: Cristian Tase
Adresa postala: SIBIU Constatin Noica nr 7
Localitate: SIBIU, Sibiu
Telefon: click aici 216123
Fax: 213565
Website:

Categorie principala:
Agricultura/Animale » Cereale

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C ASI NATURE SRL

Oferta firmei S.C ASI NATURE SRL nu contine nici un produs sau serviciu
S.C ASI NATURE SRL ESTE INSCRISA IN