Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Cu cei 10 ani de experienta in domeniu, ELECTROMAX a devenit unul dintre producatorii importanti de sisteme de iluminat cu LEDuri de inalta iluminare. Pe langa sistemele profesionale pe care le producem si comercializam pe intreg mapamondul (iluminat pentru medii cu potential exploziv, iluminat pentru aeroporturi si balizaj), ELECTROMAX va supune atentiei gamele sale de produse de iluminat stradal, ambiental si arhitectural.
Cu o vasta experienta in proiectarea, fabricarea si testarea produselor cu LEDuri de inalta intensitate, noi va oferim produse de o calitate deosebita proiectate si construite special avand in vedere cerintele LEDurilor, nu doar o inlocuire a altor sisteme de iluminat cu LEDuri.
Fiind proiectantii si producatorii acestor corpuri de iluminat, clientii nostri vor beneficia de suport tehnic la cel mai inalt nivel, integrare a sistemelor sau chiar corpuri de iluminat proiectate si fabricate conform cerintelor clientului.
Noi utilizam cele mai noi tehnologii de proiectare, productie si testare a produselor si sistemelor. LEDurile de inalta tehnologie (suntem producatori certificati de catre LUXEON) impreuna cu materiale de foarta buna calitate (policarbonat, inox, aluminiu eloxat, etc) ofera produselor noastre aspect deosebit si durabilitate chiar si in conditii grele de functionare (piscine, fantani, etc).
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
921 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Corpuri iluminat cu LED - Corpuri iluminat

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ELECTRO MAX SRL

CORPURI ILUMINAT CU LED-URI PENTRU EXTERIORCORPURI ILUMINAT CU LED-URI PENTRU EXTERIOR
Corpuri iluminat cu led-uri pentru exterior
Corpuri de iluminat moderne, consum redus. ...
CORPURI ILUMINAT ATEXCORPURI ILUMINAT ATEX
Corpuri iluminat atex
Lampi individuale pentru iluminatul in medii de lucru cu atmosfera potential exploziva. Sunt incadrate in GRUPA II 2B, ...
SC ELECTRO MAX SRL ESTE INSCRISA IN