Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

Suntem singura firma de foraje de puturi pentru apa din Sibiu avand o echipa cu experienta in domeniul forajelor subterane. Avem in dotare utilaje industriale, echipamente, materii si materiale de ultima generatie. Nivelul nostru de cunostinte si de experienta in forajul de puturi de apa prin diferite metode geologice asigura conditiile care pot oferi durabilitate indelungata in furnizarea de apa potabila sigura pentru dumneavoastra.
Executam foraje pentru alimentari cu apa de mare, medie si mica adancime, lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, foraje pentru apa potabila, minerala si termala. Firma noastra executa la comanda puturi pentru apa, la cele mai competitive preturi. Foraje adancime, cu echipamente performante.
Terra Tehno Foraj ofera servicii complete in foraje puturi pentru apa, foraje hidrogeologice, foraje pentru prize anodice cu anozi de sacrificiu pentru statii de protectie catodica, foraje pentru pompe de caldura, studii geologice, hidrogeologice si hidrologice.
Compania noastra realizeaza de asemenea sisteme complexe de alimentari cu apa potabila care distribuie apa pentru baut si alte utilizari gospodaresti; alimentari cu apa industriala care distribuie apa pentru utilizari industriale; alimentari cu apa de incendiu care distribuie apa necesara stingerii incendiilor.
Dispunem de echipamentele necesare pentru a putea realiza puturi pentru apa de mare adancime. Folosind tehnologie de ultima generatie, compania noastra poate oferi debitul de apa asteptat din puturile forate pentru orice tip de utilizatori precum si calitatea apei.
Pentru detalii despre oferta de foraje puturi de apa, preturi, portofoliu si comenzi va stam la dispozitie.
Calitatea lucrarilor si satisfactia clientilor este cel mai important criteriu dupa care ne ghidam. Puturile de apa forate de catre compania Terra Tehno Foraj resprecta toate standardele EU de calitate, siguranta si mediu. Pentru a realiza aceasta compania noastra investeste permanent in achizitionarea de tehnologii de foraj de ultima generatie precum si in instruirea specialistilor si intregului personal din companie.
Ca si tehnologie de foraj compania noastra utilizeaza instalatii performate de foraj dotate cu sisteme mecanizate bazate pe tehnologie de foraj rotativ hidraulic cu circulatie directa si cu fluid de foraj.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
5 184 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: foraj - foraje puturi - foraje apa

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TERRA TEHNO FORAJ SRL

Servicii de alimentare cu apaServicii de alimentare cu apa
Servicii de alimentare cu apa
·Alimentari cu apa potabila care distribuie apa pentru baut si alte utilizari ...
Sape si accesorii de forajSape si accesorii de foraj
Sape si accesorii de foraj
SC Terra Tehno Foraj SRL distribuie diferite tipuri de sape de foraj, accesorii utilaje de forat. ...
Pompe, hidrofoare, sisteme de pomparePompe, hidrofoare, sisteme de pompare
Pompe, hidrofoare, sisteme de pompare
SC Terra Tehno Foraj SRL distribuie diferite tipuri de pompe, hidrofoare, grupuri de pompare, boilere, electropompe si ...
Singura companie de foraje puturi de apa din SibiuSingura companie de foraje puturi de apa din Sibiu
Singura companie de foraje puturi de apa din sibiu
Mult mai importat de multe ori decat pretul este calitatea serviciilor prestate. Fiind vorba in mod special de lucrari ...
Consultanta si studii geotehnioceConsultanta si studii geotehnioce
Consultanta si studii geotehnioce
Cercetarea geotehnica are ca obiectiv obtinerea datelor geotehnice, a elementelor geologice, hidrogeologice si seismice ...
Foraje de puturi pentru apaForaje de puturi pentru apa
Foraje de puturi pentru apa
Prin foraj se intelege o gaura verticala cu dimensiuni variabile, executata prin diverse sisteme in scoarta terestra ...
SC TERRA TEHNO FORAJ SRL ESTE INSCRISA IN