Inscrie firma »
 

Prezentare S***************

AXIS Grup a fost fondata in anul 1994. Firma a avut la inceput drept principal obiect de activitate Arhitectura de interior \"la cheie\". A realizat amenajari complete pentru birouri, spatii comerciale, hoteluri, sali de sport, restaurante, locuinte, utilizand in acest scop cele mai moderne materiale de constructie si finisare. Inca de la infiintarea sa in 1994, firma a cautat sa execute lucrari de exceptie, atat in ceea ce priveste arhitectura, cat si in realizarea practica a proiectelor. Activitatea a fost apoi largita prin deschiderea unui magazin specializat cu produse specifice amenajarilor interioare si obiectelor ornamentale din fier forjat, magazin care astazi este binecunoscut in Sibiu. Numele sau este \"DecoFIER\". Aici puteti gasi mostre diferite de obiecte mari si mici executate din fier forjat autentic prelucrat prin metoda traditionala care se cunoaste de veacuri de catre toate popoarele.
Aria de activitate s-a extins in mai multe zone ale tarii astfel incat AXIS Grup a devenit un nume recunoscut pentru calitatea serviciilor sale si a produselor din fier forjat.
Din 1998 s-a trecut la realizarea in atelierul propriu a grilajelor ornamentale si mobilierului din fier forjat in majoritate.
In prezent activitatea firmei are ca obiect principal de activitate proiectarea si producerea de obiecte decorative din fier forjat.
Aceasta activitate are trei domenii principale:
1. Dotari pentru constructii, comenzi unicate, constand in:
- elemente pentru imprejmuiri (porti, panouri de gard, etc.)
- copertine
- balustrade, parapeti
- scari
- firme
- panouri decorative
2. Mobiler si corpuri de iluminat
3. Obiecte decorative mici:
- sfesnice
- suporturi diverse
- obiecte decorative
Toate produsele se executa dupa modele proprii, dar la cerere, se pot executa si modelele propuse de client. Produsele noastre fiind unicate si de serie mica, sunt excutate in mare parte manual, ceea ce confera un mare avantaj clientilor nostri, deoarece ne adaptam foarte usor dorintelor lor. Din aceasta cauza nu limitam cantitativ, in sens minim, comenzile.
Produsele nostre pot fi admirate in magazinul show-room \"DecoFIER\", unde se pot cere lamuriri si lansa comenzi.
Am dorit de la inceput sa fim un exemplu atat prin modul in care ne-am dus activitatea proprie cat si in activitatea comerciala, in relatiile directe cu clientii nostrii, prin magazinul nostru de prezentare a produselor din fier forjat.
In momentul de fata activitatea firmei si-a pus accentul pe 2 din cele 4 compartimente care au functionat pana in prezent:
- proiectarea si realizarea de confectii metalice decorative din fier forjat;
- sectorul comercial, a carui activitate se desfasoara prin show-room-ul: \"DecoFIER\".
Va prezentam unele din lucrarile realizate de noi. Prin aceasta va puteti face o imagine mai clara asupra firmei noastre si posibilitatilor de colaborare, in domeniul nostru principal de activitate: PROIECTAREA SI EXECUTAREA OBIECTELOR DIN FIER FORJAT, de mari si mici dimensiuni utilizabile aproape in toate domeniile de activitate ce se leaga de dotarea si decorarea constructiilor.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
2 042 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: fier forjat - porti fier forjat - fier forjat confectii

ULTIMELE PRODUSE ALE SC AXIS GRUP SRL

Obiecte decorative miciObiecte decorative mici
Obiecte decorative mici
Toate produsele se executa dupa modele proprii, dar la cerere, se pot executa ºi modelele propuse de client. ...
RON 10.00
Mobiler si corpuri de iluminatMobiler si corpuri de iluminat
Mobiler si corpuri de iluminat
Toate produsele se executa dupa modele proprii, dar la cerere, se pot executa ºi modelele propuse de client. ...
RON 10.00
Dotari pentru constructiiDotari pentru constructii
Dotari pentru constructii
In prezent activitatea firmei AXIS GRUP are ca obiect principal de activitate proiectarea si producerea de obiecte ...
RON 10.00